ANNONSE
Annonse

Flere hundre tok turen til barne- og matfestivalen

Mye moro og forskjellige aktiviteter, men sunn mat var også en viktig del av arrangementet.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.07.2018 kl 11:39

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SAGENE: Det var liv og moro på Gråbeinsletta i Bydel Sagene, forrige lørdag.

– Sagene Internasjonale og Flerkulturelle Frivillighetssentrals (SAIFF), Norges Aserbajdsjanske Ungdomsforenings (NAYO)ledelse, og ett nettverk av flere enn 15 frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner og sivilsamfunnsaktører, kom sammen og arrangerte «Syng og spis» barne- og matfestival på Gråbeinsletta, 23.juni, fra pressemelding fra arrangøren.

Sunn mat

Temaet til festivalen var mangfold, barn, sunn mat og matsvindel. Festivalen rigget i tillegg opp to store hoppeslott, barna kunne få ansiktmaling, det var musikkverksted, byggeverksted, matlagingsverksted, gjenbruksverksted, kildesorteringsverksted, og dans og musikk, med inspirasjon fra hele verden.

Arrangementet var gratis, og flere enn 500 kom for å bli med på festivalen.

Mangfold og kultur

Pressemeldingen forteller videre at bydelspolitiker Jørgen Foss (Ap), Channeh Maram Joof (Enhet for Mangfold og Integrering - EMI), Ramil Aliyev (SAIFF) og Alizamin Jafarli (NAYO) åpnet festivalen:

– Festivalen har bidratt til nettopp hva Sagene er, en mangfoldig bydel, et fantastisk sted til å være, masse kultur, masse glede og masse engasjement, sa blant annet Foss.

– Temaet i dag er kulturelt mangfold, barn, sunn mat og matsvindel. Det er viktig å involvere barn og unge i arbeidet for bedre samfunn, sa Channeh Maram Joof.

Ramil Aliyev - daglig leder i SAIFF - sa at dette var en spesiell dag.

– Det er hyggelig at ungdomsorganisasjoner i SAIFF klarer å arrangere et så stort kulturelt arrangement for barn, unge og voksne i bydelen.

Festivalen ble støttet av LNU – Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner - og Bydel Sagene.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord