Når Tim Wendelboe sørger for kaffen til loppemarkedet...

Tim Wendelboe, barista-verdensmesteren, leverer kaffe til det lokale loppemarkedet. FOTO: Benjamin A. Ward

Til helgen arrangerer Lilleborg skoles musikkorps loppis. Denne uka skal fire kaffeinteresserte korpsforeldre og loppearbeidere få opplæring i kaffebrygging.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.04.2018 kl 20:02

Sagene Avis
Sagene Avis

LILLEBORG: Til helgen arrangerer Lilleborg Skoles Musikkorps loppemarked på Lilleborg skole. Og loppekaffen blir nok spesielt god i år.

– Selskapet Tim Wendelboe tok kontakt med oss som loppearrangører for å tilby sponset kaffe og utlån av utstyr til å brygge kaffe under loppemarkedet. Det er for å «gi tilbake til nabolaget», til de som driver ideell eller frivillig virksomhet i området rundt Tim Wendelboe på Grunerløkka. Vi ble overrasket og veldig glade for henvendelsen, og dette var jo ikke vanskelig å takke ja til, forteller Mari Torset i loppekomiteen til skolekorpset.

Se bildet større

Lilleborg Skoles Musikkorps arrangerer loppis til helgen. FOTO: PRIVAT

Egen kaffebar

– Program manager og roaster Ben Symes hos Tim Wendelboe holder opplæring for fire kaffeinteresserte korpsforeldre og loppearbeidere som skal lære seg kaffebrygging på Tim Wendelboe-måten, av deres egen «roaster», og bemanne kaffebaren på loppemarkedet. Det håper vi gir motivasjon til å stå på ekstra loppehelgen. Og så er vi sikre på at dette blir en hit blant loppekundene.

Se bildet større

Loppemarked ved Lilleborg skole, fra tidligere anledning. FOTO: PRIVAT

Uniformer, instrumenter og dirigenter

Som inntektene fra loppesalget, går også inntektene fra kaffesalget, både lørdag og søndag, uavkortet til korpset.

– Inntektene fra loppemarkedet går til uniformer, instrumenter og dirigenter. Et formidabelt apparat med rigging, henting og mottak av lopper settes i gang. Det blir noen intensive dager med foreldre og foresatte til rundt femti korspbarn, og flere frivillige som for eksempel foreldre som har hatt barn i korpset tidligere, eller har barnebarn og kjentfolk i korpset, oppsummerer Mari videre.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse