ANNONSE
Annonse

Sagene-ungdommen elsker UKM!

UKM SENTRUM/NORD: Det var mye energi og jubel på Cosmopolite under UKM Foto: Janina Lauritsen

Både deltakere og publikum storkoste seg på Cosmopolite scene under årets UKM sentrum/nord. Og de fleste deltakerne kom fra Bydel Sagene!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2018 kl 14:10

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TORSHOV: UKM (Ung kultur møtes) ble arrangert på Cosmopolite scene 14. og 15. mars.

For tredje gang slo bydelene Gamle Oslo, Grünerløkka, Sagene og Nordre Aker seg sammen for å arrangere UKM – der ungdommer kan møte likesinnede, utvikle sine talenter og vise frem det de brenner for! Om det så er dans, musikk, skuespill, kunst – det er bare fantasien som setter grensene.

Alt fra ukulele til punk

Programmet gikk over to dager og bestod av 34 sceneinnslag og en kunstutstilling. Det var stor bredde i programmet, med alt fra ukulele til punk.

Publikum var med på å gjøre sceneinnslagene til en fantastisk opplevelse for deltakerne. Med stor jubel, klapp og dans løftet de frem ungdommene som kunne sole seg i glansen.

Konferansierene Ubah Omar (17), Daniela Alem (17), og deltaker Warsame Elmi (14) er strålende fornøyde med årets UKM.

– Dette var supergøy, beste UKM til nå! Det gikk så fort fordi alle hadde det så gøy! Og det var ekstra mange folk her i dag, sier de entusiastisk etter torsdagens UKM.

Konferansierene Ubah Omar (17), Daniela Alem (17), deltaker Warsame Elmi (14) og lokalkontakt for Sagene, Gunhild Kristoffersen, er strålende fornøyde med årets UKM. Foto: Janina Lauritsen

Størst i Oslo

Med sine 123 påmeldte ungdommer fordelt på sceneinnslag, utstilling og arrangører, kan UKM sentrum/nord kalle seg Oslos største UKM.

Og det kom spesielt mange kulturglade ungdommer fra Bydel Sagene. Hele 19 av 34 sceneinnslag og seks av syv kunstverk var fra Sagene – det var også de fleste av arrangørene.

Samiya Mohamed innrømmet at moren Rama er hennes forbilde før hun begynte å synge "Say Something", til stor jubel fra salen. Warsame sjarmerte salen med "Jovial" iført UKMs gamle kanindrakt, før vi fikk se Ukulelebandet spille "Road to Joy". Dansegruppene Last Queens og Last Queens Jr. fikk mye oppmerksomhet og jubel da de entret dansegulvet.

– Det var mange fine innslag, ungdommene har jobbet hardt. Og det er kjempefint å se spennet mellom innslagene, sier lokalkontakt for Sagene, Gunhild Kristoffersen.

Etter mønstringen fikk alle deltagerne snakke med fagpanelet og fikk konstruktive tilbakemeldinger. Sagene Avis kommer tilbake med hvem som går videre til fylkesmønstringen.

LES OGSÅ:

150 ungdommer skal lage kulturfest på Soria Moria

– Vi ser kanskje forskjellige ut, men vi har mye å lære hverandre

Cafè B04: Får ungdommen vekk fra gata

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord