17. mai-komitelederen er fra Torshov

Erik Lunde fra Krf, og Torshov, skal lede 17. mai-komiteen i 2018. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP / OSLO KOMMUNE (STURLASON)

KrFs Erik Lunde er valgt til leder av 17. mai-komiteen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.11.2017 kl 16:17

Sagene Avis
Sagene Avis
ANNONSE
Annonse
 
Se bildet større

Nicolai Øyen Langfeldt. FOTO: OSLO HØYRE

TORSHOV: Erik Lunde er i dag gruppeleder for Kristelig Folkepartis enmannsgruppe i Oslo bystyre.

Kultur- og utdanningskomiteen har bestemt at 38-åringen, som etter det Sagene Avis erfarer bor på Torshov, skal lede 17. mai-komiteen i Oslo for 2018. 17. mai-komiteen består av bystyrerepresentanter.

Lunde har tidligere vært medlem av 17. mai-komiteen ved tre anledninger.

– Jeg takker for tilliten og ser frem til en viktig oppgave. 17. mai-komiteens jobb er i samarbeid å legge til rette for en verdig og god feiring av nasjonaldagen for alle Oslos innbyggere. Jeg synes det er spesielt viktig å hegne om 17. mai som barnas dag, sier Lunde i en pressemelding.

Komitelederen er imidlertid ikke den eneste i komiteen fra bydel Sagene. Også den 21 år gamle bystyrerepresentanten Nicolai Øyen Langfeldt fra Høyre, bor etter det Sagene Avis erfarer i bydelen. Nærmere bestemt på Sandaker.

Komiteens øvrige medlemmer er Abdullah Alsabeehg (Ap) fra bydel Søndre Nordstrand, Shoaib Sultan (MDG) fra Søndre Nordstrand, Hallstein Bjercke (V) fra Østensjø, Sunniva Holmås Eidsvoll (SV) fra bydel Grünerløkka, Erik Schjenken (F) fra bydel Bjerke, og Siavash Mobasheri (R) fra bydel Grorud.

LES OGSÅ:

I flere år ble det arrangert sykkelritt på Torshov

– Det vil bli problematisk å ferdes i Grefsenveien, særlig for bilister

Se forvandlingen ved Store Sandaker Gård

Nøkkelord