ANNONSE
Annonse

Bil mot trikk i Grefsenveien

Bil mot trikk i Grefsenveien, onsdag formiddag. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Onsdag formiddag smalt det mellom bil og trikk i Grefsenveien.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2018 kl 10:48

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

STORO: Lokalavisas reporter på stedet forteller om kraftig sammenstøt, skadene på bilen er store. Ulykken har skjedd rett nedenfor Storokrysset, i Grefsenveien.

Veien sperret

Videre at alle nødetateer er på stedet, med flere brannbiler og ambulanser, samt mye politi. Grefsenveien nedenfor Storokrysset er sperret klokken 10.15 - og trikkene står.


Glatt?

Tidligere i morges meldte også politiet om svært glatte veier i Osloområdet, uten at det i skrivende stund er oppgitt noen årsak til ulykken.


Trafikale utfordringer

Politiet melder noen minutter etter ulykken følgende:

– Ulykkesstedet er like på nedsiden av rundkjøringen ved Storo. Litt trafikale utfordringer på stedet. Politi og ambulanse på stedet. To personer i bilen får behandling av ambulanse nå. Begge er våkne, trolig ikke alvorlig skadet. Ingen på trikken er meldt skadet.

Dårlig sikt kan være årsak

OPPDATERT: Klokken 10.25 melder lokalavisas reporter følgende:

– Politiet melder om store materielle skader, men en person er sendt til legevakta for sjekk. Det er uklart om det var flere personer i bilen. Bilen har kommet ut i trikkens trasé. Det er høye brøytekanter i Grefsenveien, og dårlig sikt kan være en årsak til ulykken, ifølge politiet. Trikken i retning Kjelsås er igang igjen, ellers ryddes det nå i veibanen, slik at resten av trafikken kan komme igang igjen raskest mulig.

LES OGSÅ: