ANNONSE
Annonse

Det skjer på Gråbeinsletta på lørdag

Lørdag 7. juli, fra klokken 14.00, arrangerer Fellesskap og Respekt sin årlig markeringen på Gråbeinsletta i Bydel Sagene. Her fra tidligere arrangement. Foto: FELLESSKAP OG RESPEKT

Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam (Ap) kommer, det blir politisk debatt, men også musikk, underholdning og god mat.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.07.2018 kl 17:38

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SAGENE: For syvende gang skal Fellesskap og Respekt arrangere den årlige markeringen mot rasisme - for solidaritet, på Gråbeinsletta i Bydel Sagene.

Ungdom

– Denne gangen gjør vi det i samarbeid med Ungdomstiltakene i Bydel Sagene. Med «Festival for alle», ønsker vi å stå sammen mot rasisme og for solidaritet i samfunnet. Det vil bli en stor folkefest med mange aktiviteter for store og små. Vi håper på debatt. Det blir musikk, underholdning og matretter fra forskjellige deler av verden. På årets festival ønsker vi å ha et spesielt fokus på ungdom og deres posisjon i samfunnet, inviterer Munazza Butt, leder av organisasjonen Fellesskap og Respekt.

Varaordføreren kommer

Hun fortsetter:

– Alle er velkommen, vi håper jo på at flest mulig tar turen til Gråbeinsletta lørdag. Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam skal holde åpningstalen klokken 15.00, og den politiske debatten starter klokken 15.30, legger Butt til.

HER KAN DU SE MER OM ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!