ANNONSE
Annonse

Herman er adoptert fra varmere strøk, og er nå på rømmen

Har noen sett Herman? Foto: PRIVAT

Skal være observert både i Maridalen og på Bjølsen, har du sett Herman?

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2018 kl 09:41

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Herman er adoptert fra utlandet, og har nettopp kommet til ny eier. Han slet seg første kvelden på tur i Oslo, fra området Bislett, Adamstuen og St. Hanshaugen.

Herman er 1.5 år, brun, hvit og svart og har hvite særegne tegninger i ansiktet. Han har kupert hale, og er chippet.

Ekstremt sky

– Herman har halsbånd og reflekskobbel, på rundt en meter. Han er ekstremt sky ovenfor folk, men tolererer andre hunder. Han er ikke vant med snø og kulde. Siden han forsvant har han beveget seg innen områder som Grønnland, Akerselva, Adamstuen, Bislet og Stensparken. De fleste observasjoner har vært på kveld, natt og tidlig om morgenen, forteller Lucia Uchermann Talseth, som hjelper til med leteaksjonen etter Herman.

Maridalen

– I går morges, 18. mars, ble han observert inne på Ullevål sykehus, han har antagelig oppholdt seg der i skjul. Så ble det ikke gjort noen observasjon før sent på kvelden, da i Maridalen ved Skjerven gård, også på hovedveien. Faren for å bli påkjørt er stor, og håpet var at han kom seg nedover til områder han ellers har vært observert, sier Lucia, og legger til at det var svært kaldt i natt også, og ikke bra for en stresset hund som har kommet fra varmere strøk.

HER KAN DU FØLGE LETEAKSJONEN ETTER HERMAN I FB-GRUPPA RØMLINGEN

Bjølsen

Hun fortsetter:

– I dag morges ble han igjen observert, ved Bjølsen park, han så ut til å være i fin form, men antagelig både sulten og sliten. Men ingen fikk tak i han. Det er viktig at dersom man ser han, må man forholde seg helt rolig. Ikke løp etter han, ikke rop, stå helt stille. Unngå øyekontakt, og ta kontakt med en av oss: Eier Kristine Sørheim kan kontaktes på telefon 993 99 377, Johanne Sørheim telefon 949 79 624, eller Lucia Uchermann Talseth telefon 992 68 386.

Eller ta kontakt med lokalavisa.

LES OGSÅ: