Jørgen Foss overfalt og ranet på ferie

Arbeiderpartipolitiker i Bydel Sagene, Jørgen Foss, som også har vært bosatt i Nordre Aker, ble overfalt og ranet på ferie - her fra tidligere intervju i lokalavisa. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE/SAGENE AVIS

På Foss egen facebookside går det frem at han nå ligger skadet på sykehus i USA.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.10.2017 kl 09:40

Sagene Avis
Sagene Avis

SAGENE: - Dagen er tilbrakt på sykehus og tannlege etter at jeg ble ranet og overfalt av en falsk übersjafør her i USA. Var som en amerikansk actionfilm der jeg lå med tenna strødd utover gata og det kommer fire politibiler, brannvesen og et helikopter i jakten på gjerningsmannen, forteller Jørgen Foss - arbeiderpartipolitiker i Bydel Sagene.

LES OGSÅ: Flere hundre i sola ved Torshovdalen Aktivitetshus, da somalisk kultur skulle vises frem

Ranet

Han takker reisefølge for støtten.

- Kroppen har hatt det bedre, definitivt kjeve, nese og skulder. Blir en del smertestillende og suppe før det blir storbesøk hos tannlegen hjemme. Mobilen ble stjålet så har kun facebook og et amerikansk nummer til jeg er hjemme igjen, skriver også Foss.

- Raskt og sterkt tilbake

Sagene Avis har vært i kontakt med Jørgen Foss, om han eksempelsvis vil være på plass til neste bydelsutvalgsmøte, i begynnelsen av november.

- Jeg kommer raskt og sterkt tilbake! Må få ordnet litt på innholdet i kjeften så jeg får snakket skikkelig fra meg, så er jeg klar på talerstolen igjen!

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse