Klatrer på fasaden og leker på taket

– Onsdag 2. mai, var det igjen ungdommer som lekte på taket. Denne gangen sprang de over taket til Thorvald Meyers gate nummer 4 - 6, helt bort til Ringnes-bygget. Full fart fram og tilbake før de før de forsvant ned i oppgang nr. 6, skriver sameiet på egen hjemmeside. FOTO: PRIVAT

Ungdom gikk rundt på taket og balanserte på rekkverket på toppen, før de gikk ned trappa innendørs, skriver boligsameiet på hjemmesiden.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.05.2018 kl 16:08

Sagene Avis
Sagene Avis
ANNONSE
Annonse
 

SAGENE: – Dette kunne gått helt galt. Styret fikk i dag en e-post og telefon fra vaktmester og andre som har sett fire ungdommer klatret på utsiden av Thorvald Meyers gate 12E i lunsjtider i dag. De gikk rundt på taket og balanserte på rekkverket på toppen osv, før de gikk ned trappa innendørs, skrever styreleder Marianne Husum, i Sameiet Ringnes Park Vest, i Bydel Sagene i Oslo, på sameiets hjemmesider 30. april.

Flere hendelser

2. mai ble igjen ungdommer observert mens de klatret opp og bevegde seg på taket, ifølge sameiets Facebook-side. Blokkene i Ringnes Park Vest er ni etasjer på det høyeste.

Husum skriver at styret har snakket med politiet, og ber beboere som observerer denne type livsfarlig adferd om øyeblikkelig å ringe politiets nødtelefon 112 slik at de blir stoppet før det er for sent.

Se bildet større

Ungdommene klatret utenpå fasaden, og på taket. Dette bygget er 6 etasjer høyt. FOTO: PRIVAT

– Vi ser svært alvorlig på dette. Tiltak er igangsatt for å forsøke å stoppe denne livsfarlige leken av disse barna, eller ungdommene. Både hos oss, og hos naboene, sier Husum til Sagene Avis.

Hun oppfordrer sameiets naboer til også å følge med på sine bygninger. Husum har vært i kontakt med Sagene skole for å undersøke om det gjelder elever fra skolen.

Møte med skolen

Assisterende rektor Jan Lauritz Larsen ved Sagene skole, som har 1. til 10.-trinn, bekrefter fredag at de følger opp saken.

– Vi har snakket med sameiet og vi skal ha et møte med styreleder mandag. Men det er jo usikkert om dette er elever fra vår skole. Vi er orientert om saken og følger opp.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!