ANNONSE
Annonse

Kraftig røykutvikling fra restaurant

Trikken går ikke over Torshov.

Stor utrykning til Ringnes Park. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Tirsdag brant det i en restaurant i Ringnes Park. Beboere ble evakuert.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2018 kl 15:56

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TORSHOV: Politiet meldte like før klokken 14.15 at nødetatene hadde rykket ut på brannmelding ved Ringnes Park, helt nederst på Torshov.

«Toftes gate ved Ringen Kino: Det kommer kraftig røyk ut fra en restaurant på bakkeplan. Mye røyk i området. I tillegg er det muligens en del røyk i et parkeringsanlegg i bygget. Nødetatene er på stedet nå.»

Politiet melder om at det brenner i et ventilasjonsanlegg, og at brannet gir mye svart røyk. Bygget blir evakuert, og brannvesenet jobber med slukking.

Se video av røykutviklingen her:

Torsdag 30. januar 2018.

LES OGSÅ: Skrekkopplevelse på plattformen etter dødsulykken: – Både jeg og min datter skled da vi skulle gå inn på t-banen

Klokken 14.30 melder politiet at det foreløpig er uklart om det er spredningsfare. Røykdykkere tar seg inn i bygget og sjekker oppganger.

Sagene Avis' reporter på stedet forteller om at Toftes gate er stengt av, og at trikkene derfor står oppover Vogts gate. Det lukter røyk i området.

«Mange utrykningsenheter i området, derfor har vi sperret en del veier. Ring 2 ved Sannergata x Toftesgate, Christian Michelsens gate x Vogts gate. Trikken står stille,» skriver politiet på Twitter.

Klokken 14.50 skal brannen være slukket, men det er fortsatt mye røyk på stedet.

Klokken 15. 25 skriver Brannvesenet følgende på Twitter: «Brannen er meldt slokket og temperaturen er på vei ned. Fortsatt noe røyk i bygget, og det jobbes med å ventilere ut denne. Vi frigjør noen enheter og går over i etterslokksfasen.»

Like før klokken 16 følger de opp med dette:

«Liten korrigering. Det har ikke brent i ventilasjonsanlegget, men brannrøyk har spredt seg via ventilasjonsanlegget. Forøvrig har nødetatene hatt en orientering med de evakuerte beboerne som nå har fått vende tilbake til sine leiligheter.»

Ruter melder at trikk 11, 12 og 13 ikke stopper på strekningen Hausmanusgate–Storo inntil videre på grunn av brannen. Trikken kjører i Trondheimsveien.

  • Reisende mellom Birkelunden og Jernbanetorget bes benytte buss 30.
  • Reisende fra Biermans gate bes benytte alternativer fra Birkelunden og Torshov.
  • Reisende fra Torshov bes benytte buss 20 til Carl Berners plass.
  • Reisende fra Sandaker bes benytte buss 30 fra Sandaker eller Nordpolen skole.
  • Reisende fra Grefsenveien bes benytte buss 30 fra Sandaker eller T-bane fra Storo.

Se oppdaterte avviksmeldinger på Ruter.no.


LES OGSÅ:

Hundeeiere: Skjerp dere! Flere rådyr bitt og skadet av løsbikkjer de siste dagene

Eminem til Voldsløkka

Saken oppdateres