ANNONSE
Annonse

Lokalprofilen: En grønn ildsjel

Foto: Janina Lauritsen

Lisa Maria Hareide drømmer om et mer bærekraftig samfunn og håper barna i bydelen kan få mulighet til å utvikle sine kreative evner.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.03.2018 kl 09:55

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LOKALPROFILEN: Dette er en spalte i Sagene Avis der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere og -profiler som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

SAGENE: Lisa Maria Hareide er aktuell med sin ideelle organisasjon Happikidz på Sagene. Hun har flyttet butikken sin fra Torshov til Stockfleths gate på Sagene: der selges brukte klær, leker og bøker til barn fra 0-6 år.

- Hva opptar deg mest om dagen?
Familielivet med to aktive små og engasjementet rundt opprettelsen av miljøorganisasjonen Happikidz tar stort sett det meste av fokuset mitt. De siste ukene har det vært full rulle med oppussing og innredning av flytteprosessen av gjenbruksbutikken vår for barn fra Torshov til Sagene! 

- Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?
Jeg og familien elsker turer langs Akerselva eller ski- og sykkelturer i Maridalen og marka. Ellers er jeg og barna blitt veldig glade i Bytteboden og slangeskulpturen i parken på Sagene - og søndagsturene hit er en av barnas favoritter! 

- Hva brakte deg til denne delen av byen?
Sagene er et unikt område i Oslo med mange beboere, politikere og aktører som tar bevisste, grønne valg og heier frem et mer bærekraftig samfunn! 

- Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?
Utenom familien og venner, er jeg ganske avhengig av å starte hver dag med en kopp kaffe og en sjokoladebit eller to ... 

- Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?
Legge til rette for at alle barn i bydelen, som har lyst, får mulighet til å utvikle sine kreative evner gjennom strikkeklubb, syklubb, sykurs og lignende.

Les mer om Happikidz her!