Manzar tror på den lille nærbutikken

SERVICE: Manzar Bashir satser på service og kontakt med kundene for å skille seg ut blant mengden av større matbutikker. FOTO: Kristin Tufte Haga

Mange små butikker legger ned, eller flytter inn i store kjøpesentre. Men ikke denne.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.04.2018 kl 13:50

Sagene Avis
Sagene Avis
ANNONSE
Annonse
 

STORO: Det skjer mye på Storo, det bygges og utvides – enda flere butikker og tilbud skal på plass. Og en kort spasertur unna, satser Manzar Bashir på en liten lokal matbutikk, som fortsatt satser på god, gammeldags handel på hjørnet.

Nærbutikken Storo, i boligområdet Grefsen stasjon, fyller to år nå i april. Kjøpmann Bashir forteller at de alltid har hatt en stabil kundekrets. Til tross for at Oslos største kjøpesenter ligger et steinkast, velger mange lokalbeboere å komme til ham.

– Vi har lojale kunder som alltid handler hos oss. Det lønner seg ikke bare for oss, men for kundene også. Det krever mye tid å dra til senteret, sier Bashir og påpeker at de også har konkurransedyktige priser.

Se bildet større

RETT VED STORO: I Hans Nordahlsgate 94 finner du Manzar Bashir og Nærbutikken Storo FOTO: Kristin Tufte Haga

– Hva gjør du for å få folk til å komme til deg i stedet for at de skal handle andre steder?

– Vi satser på personlig service og kontakt med kundene. De kjenner oss godt, de vet hvem vi er og hva vi leverer, sier han og legger til:

– Vi helt lokale. Hos oss får man følelsen av en god, gammeldags nærbutikk.

Det er ikke bare gode kunder og service det går i hos Bashir. De selger stort sett alt du trenger til daglig, men han påpeker at Joker og Nærbutikken er «tvillinger», de har bare forskjellige navn. Dermed har Nærbutikken de samme ukestilbudene som dem.

Nærbutikken tror på den gode, gammeldagse servicen. Her treffer du med andre ord kjøpmannen både bak kassen, blant varehyllene eller mens han legger varene i posene for deg.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord