Mye å få med seg i kveld, og alt er gratis!

Veterantrikken kjører fra Jernbanetorget til Majorstuen under Oslo kulturnatt. Det blir en lang rekke arrangementer, både i Bjørvika og ellers i byen. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Oslo kulturnatt er Norges største éndagsfestival og det er i kveld det skjer!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.09.2017 kl 10:15

Sagene Avis
Sagene Avis

OSLO: Vær med når byens kulturinstitusjoner, organisasjoner, kunstnere, artister og næringsliv setter sitt preg på byen, inviterer Kulturetaten i Oslo kommune.

I dag, fredag 15. september, arrangeres nemlig Oslo kulturnatt med en nesten endeløs rekke kulturtilbud over hele byen.

Du kan kjøre veterantrikk, få omvisning i Gustav Vigelands leilighet, se bilder av Morten Krogvold, spise gatemat i et Food Truck Bonanza, dra på hjemmekonsert, jazzkonsert i Villa Steneresen, høre korsang i Grotten, eller seile under Oslo i trebåt. Du kan se danseforestillinger, utekino, høre foredrag, lære mer om Oslos fortid – og fremtid, og oppleve «natt på museet» i mange av byens mest spennende museer. Bare for å nevne en bitteliten del av alt som skjer.

Øverst i Akerselva kan du besøke kunstsenteret på Frysja, der de blant annet viser «Dracula» på utekino, akkopagnert av musikerne Nils Petter Molvær og Jens Christian Bugge Wesseltoft. På Torshov kan du høre konsert med unge singer/songwritere på HvaSkjer i Vogts gate.

Det første arrangementet er allerede kl. 11.00. Så det er bare å komme seg ut!

Det er mye å velge i, så for å sikre seg en skikkelig kulturell "home run" er det lurt å sjekke ut Oslo kulturnatts nettside.

Vi kan også anbefale et arrangementsøk på "Oslo kulturnatt" på Facebook for å få enda mer oversikt. I kveld vil byen syde av liv, og det beste av alt; alle arrangementene er gratis!

HUSK OGSÅ: Torsdag 21. september er det igjen klart for Elvelangs i fakkellys langs Akerselva, fra Stilla til Vaterland. Nytt i år er et «glowrun» – og du kan delta!

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse