Politihund tok kontroll på gjerningsmannen

Innbrudd i flere biler i garasjeanlegg i Fernanda Nissens gate, natt til mandag. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Innbrudd i flere biler i garasjeanlegg, den ene innbruddstyven truet politiet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.09.2017 kl 07:13

Sagene Avis
Sagene Avis

NYDALEN: Politiet tvitrer i natt om innbrudd i garasjeanlegg i Nydalen.

- Hundepatruljen har pågrepet en innbrudstyv i en fellesgarasje. Tyven truet patruljen med skrutrekker og hunden agerte deretter. En person til pågrepet på samme sted, melder politiet.

Videre at det er gjort innbrudd ved å knuse ruter i flere biler i parkeringskjelleren, og at to pågrepne kjøres til arresten.

Tidlig natt til mandag

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand ved Oslo Politidistrikt forteller at politiet fikk melding om hendelsen 00.50 natt til mandag, fra Fernanda Nissens gate.

- Melder oppdaget to personer som hadde kommet seg inn i garasjeanlegget, ved å bryte seg inn. Da politiet kom til stedet gikk vi inn med hundepatrulje. Den ene innbruddstyven kom mot politiet med skrujernlignende gjenstand, forteller Hekkelstrand.

LES OGSÅ: Prøvde seg på innbrudd i Nydalen - beboer hørte lyder fra verandaen

Kontroll

Og politihunden gjorde jobben.

- Politihunden agerte og tok raskt kontroll over personen. Han ble bitt ved pågripelsen og har vært innom legevakten med lettere skade. Den andre innbruddstyven ble pågrepet uten dramatikk. I alt er det fem biler som det har vært gjort innbrudd i. I tillegg har det vært gjort skadeverk på blant annet moped i garasjen, kan Hekkelstrand videre fortelle.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse