Sagene Avis er ett år. Her er vår gave til deg!

Fra venstre: Sagene Avis-journalist Janina Lauritsen, redaktør Karl Andreas Kjelstrup og salgssjef Hanne Bae Ottho. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

1. februar lanserer vi Sagene Avis på egen nettside. Det betyr en enda bedre lokalavis for deg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.02.2018 kl 10:09

Sagene Avis
Sagene Avis

Fakta

Lokalmedia AS ble startet på tampen av 2014 av to tidligere ansatte i Mediehuset dittOslo.

DittOslo, som ga ut lokalaviser for hele byen, la ned sin virksomhet i desember 2014. Lokalmedia AS videreførte Nordre Aker Budstikke som ren nettavis på nab.no fra januar 2015.

1. februar 2017 ble den utvidet med tittelen Sagene Avis. 1. februar 2018 lanseres Sagene Avis som en egen nettavis på www.sageneavis.no.

Det er i dag ett år siden Sagene Avis ble lansert som helt ny nettavis for bydel Sagene. I ett år har avisen holdt til på plattformen til sin «mor», Nordre Aker Budstikke.

1. februar 2018 er Sagene Avis moden for å sendes «ut av redet» og over på egen nettside. Dermed har Oslo fått en ny ultralokal lokalavis!

Hva betyr det for deg?

Som leser av Sagene Avis betyr det at du får en avis som dekker bydelen og nærmiljøet der du bor, enda bedre enn før.

Hele bydel Sagene er avisens nedslagsfelt – langs Akerselva, og fra Storo og Bjølsen, ned over Sandaker og Torshov. Fra Sagene og Iladalen vest for Akerselva, til Torshovdalen og Åsen øst for elva. Sagene Avis er lokalavisen for deg som bor her, og har bydel Sagene i hjertet.

I 2018 øker vi tilstedeværelsen betraktelig. Sagene Avis vil skrive flere saker, og ta opp flere temaer enn i året som gikk. Vi styrker den journalistiske staben, og kommer til å følge lokalpolitikken, idretten, byutviklingen og selvfølgelig det mangfoldige kulturlivet i bydelen.

(Saken fortsetter under bildet)

Se bildet større

(Skjermdump, sageneavis.no)

Tips oss! Skriv debattinnlegg!

Sagene Avis skal også være stedet for lokal debatt. Har du noe på hjertet, noe som opptar deg, begeistrer eller irriterer send et leserinnlegg!

Og så vil vi gjerne høre fra deg om hva du vil lese om. Har du tips til saker, eller en god historie? Send oss et tips på e-post! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Sagene Avis får alle sine inntekter fra annonsesalg. Er du interessert i å høre om annonsemulighetene i Sagene Avis? Da kan du ta kontakt med annonseavdelingen vår for en hyggelig prat.

Ved oppstarten har vi også mottatt støtte fra Fritt Ord for å styrke den lokale journalistikken. Sagene Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Nyhetsbrev

I løpet av våren vil vi lansere et ukentlig nyhetsbrev for Sagene Avis. Det er gratis, og du kan melde deg på nå ved å fylle ut skjemaet under, slik at du får den første utgaven.
(Får du ikke skjemaet til å fungere, kan du melde deg på ved å sende en e-post til nyhetsbrev@sageneavis.no).Meld deg på nyhetsbrev - Sagene Avis

* indicates required
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse