Sånn lager du skuddsikker kaffe!

Kaffe er ikke bare kaffe, men også skuddsikker kaffe. FOTO: Sadie Lawler, Ekte Vare AS

Ingrediensene i denne kaffen, og drikke den på tom mage om morgenen, vil gi deg økt energi, økt kognitiv funksjon, og få forbrenningen din i høygir.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.09.2017 kl 03:36

Sagene Avis
Sagene Avis
Se bildet større

Kaffe med masse energi. FOTO: Sadie Lawler, Ekte Vare AS

Sagene Avis og Nordre Aker Budstikke presenterer i 2017 en ny matspalte i samarbeid med Ekte Vare. Paret Sadie Lawler og Øyvind Våge fra Kjelsås er innehavere av den økologiske butikken i Dannevigsveien på Sagene. Her kan du lese flere tips og oppskrifter i Matspalten vår!

Vil du bli skuddsikker, så er det bare å drikke bulletproof kaffe.

Bulletproof, eller skuddsikker kaffe, er noe som har blitt ganske populært blant de som følger et paleokosthold, de som spiser lavkarbo, og de som stadig er på utkikk etter å ”tweake” kroppen for at den skal fungere så optimalt som mulig.

Mer energi og forbrenning i høygir

Tanken er at ingrediensene i denne kaffen og det å drikke den på tom mage første ting om morgenen vil gi deg økt energi, økt kognitiv funksjon, og få forbrenningen din i høygir.

Om ikke noe annet smaker det veldig godt, metter lenge, og vil virkelig få deg opp om morningen. Her er vår oppskrift!

Skuddsikker kaffe

  • 3dl nybrygget kaffe fra ferskvernede bønner
  • 1,5 ss ekstra virgin kokosolje
  • 1,5 ss økologisk usalta smør
  • en klype kanel
  • en dæsj vanilje

Ha alt sammen i en blender og kjør det til det blir en jevn, kremete drikk som minner om en deilig kaffelatte. Drikk den og ta verden med storm!

Her kan du lese mer fra Matspalten!

LES OGSÅ: Øyvind Våge fra Kjelsås og kona satser på Ekte Vare på Sagene: – Folk blir så glade når de går fobi og ser en agurk uten plastikk rundt

ANNONSE
Annonse