Slik blir årets bydelsdager!

BYDELSDAGER: I år arrangeres bydelsdagene lørdag 4.-6. mai FOTO: Mina Haugli

Bli med på konserter, lek, god mat og mye, mye mer!

Tekst:

Publisert:

Sagene Avis
Sagene Avis
ANNONSE
Annonse
 

BYDEL SAGENE: Bydelsdagene arrangeres en helg tidlig i mai hvert år. Her er målet å vise fram det som foregår av kultur- og foreningsliv i bydelen.

Sagene blir nevnt som en bydel i skriftlige kilder allerede 10. mai 1629. Derfor kalles denne datoen for bydelens «nasjonaldag», og bydelsdagene legges nær denne datoen.

Se bilder fra bydelsdagene 2017 her!

4.-6. mai

I år er bydelsdagene lagt til 4., 5., og 6. mai.

Fredag 4. mai kl. 14.00-18.00 på Haarklous plass:

Bli med på nærmiljøfest! Det blir lek og akiviteter i parken og gata hele dagen. Det legges opp til skikkelig feststemning med blant annet hoppeslott, korps, fotball i parken, gratis pølser og saft, leker, danseoppvisning, fortellerstund, suppeservering, sang og musikk, kaffe og boller, planteverksted og åpent hus i bydelens allbrukslokaler i Kyrre Grepps gate 32.

Artister på scenen ute er: Torshov veterankorps, Nordpolen skoles musikkorps og Tigerstaden drill. Klovnen Knut har show klokken 15.30, og det blir en rekke lokal barn og ungdommer som opptrer med dans og musikk.

Se bildet større

KORPSMUSIKK: Nordpolen skoles musikkorps spiller fredagen FOTO: Bydel Sagene

Deler ut Lovisaprisen

Lørdag 5. mai kl. 12.00-17.00 på, miljøtorget ved Sagene samfunnshus:

På miljøtorget samles ildsjeler, organisasjoner, entusiaster og kulturpersonligheter i i bydelen til et skikkelig miljøskapende arrangement, med bl.a: korps, teater, hest og kjerre, hoppeslott, tårnvandring i Sagene kirke, matservering, markedsdag, informasjon, diskusjon, vafler, musikk, dans, leker, bordtennis, Sagene-vandring, loppemarked, åpent hus med aktiviteter for barn hos SAIFF og snekkerverksted på plassen foran samfunnshuset.

Søndag 6. mai kl 12.30-15.30, på Vøienvolden gård:

Bydelsdagene avsluttes på tunet til verneverdige Vøienvolden. Det blir konserter og opptredener, kafé på tunet og i Drengestua. Det blir også utdeling av Lovisaprisen – bydelens kultur- og miljøpris kl 14.00

Artister på scenen: Torshovkorpset, Bjølsen skolekor, Dagsangerne, Torshovkoret, Heidi Trettøy og Kim Simonsen, Christiania damekor og Sagene Ring.

Se bildet større

SAGENE RING: Opptrer på Vøienvolden gård, søndag 6.mai. FOTO: Bydel Sagene

Se bildet større

LØRDAG: Countrybandet Lawson Vallery Band spiller lørdag 5. mai

LES OGSÅ:

– Det skulle bare mangle at vi ikke feier for egen dør

Utekino i Torshovparken: Ikke lett å være rusmisbruker og ikke ha penger til veterinærregningene

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!