ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

14 kjappe om Mina:

Politikk er et emne Mina interesserer seg for. Foto: KARL ANDREAS KJELSRUP

Elsker politikk, men drømmer om barne-tv. Tross ung alder er CV'n allerede lang - nå har Mina Haugli (22) kasta seg ut i journalisteventyret.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2017 kl 10:08

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Mina Haugli (22) er et arbeidsjern fra Hamar. Hun studerer nå journalistikk ved Høyskolen i Oslo, rett etter fullført bachelor i statsvitenskap i Trondheim.

Det er nok mange sagenefolk som kommer til å møte på Mina etterhvert, for hun er nemlig en av to journalister i nye Sagene Avis. Kanskje dukker hun også opp i nabo Nordre Aker Budstikke innimellom også.

Politikk

Kanskje har du noen fine tips til Mina? Ta kontakt på sageneavis@nab.no eventuelt gjennom Facebook-siden Sagene Avis.

Mina kan skrive om alt mulig hun, men synes det er skikkelig spennende med politikk.

– Jeg interesserer meg veldig for politikk og samfunnsspørsmål. Dagen starter alltid med litt nyheter. Og selvfølgelig en stor kopp kaffe, forteller hun.

ANNONSE

Da Mina fikk spørsmål om hva hun spesielt vil bidra med i Sagene Avis, er det nettopp politikk og samfunnsspørsmål. Mina vil nok også dukke opp i lokalpolitiske møter i bydelen.

Ønsker seg hund

Mina er oppvokst på Furnes ved Hamar, og bor ved bydelsgrensa, på Alexander Kiellands plass. Men det er en ting Mina virkelig ønsker seg, bortsett fra å jobbe i media da.

Mina ønsker seg nemlig en hund.

– Jeg har vært i kontakt med oppdretter, og vi skal besøke de snart. Vi titter på en sånn Maltipoo! De er så søte, søk de opp! sier hun.

– Gjett om jeg skal ta den med på joggeturer, kommenterer hun og ler.

ANNONSE

Barne-tv?

I tillegg til å ville ha hund, er Mina veldig glad i barn og de unge. Drømmen er også å engang kunne få seg en jobb i NRK Super, kan hun avsløre.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE