Sagene Avis

Politiet: Ble krangel, tok en kvinne på rumpa

Politiet fikk i natt melding om to hendelser i bydelen iløpet av to minutter. Foto: Christian Fredrik Borg

Politiet rykket ut til Storo i natt, etter melding om en mann som hadde vært ufin mot en kvinne på en buss.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2019 kl 08:27

SAGENE: Det er politiet som melder følgende like etter midnatt mandag:

- Tok kvinne på rumpa

Operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo-politiet forteller følgende til Sagene Avis tirsdag morgen:

- Den første meldingen kom inn til oss klokken 00:10. Da var det melding om en mann som hadde vært ufin mot en kvinne på en buss ved Storosenteret. Det var en krangel, og det er mulig et har resultert i en slåsskamp. I loggen står det at mannen skal ha tatt kvinnen på rumpa. En mann ble kjørt inn til arresten for ordensforstyrrelse.

To minutter senere fikk de melding om en slåsskamp, da ved Sagene kirke.

Ny hendelse to minutter senere

- Hendelsen skal ha skjedd ved Kaffebrenneriet ved Sagene kirke, og vi fikk melding 00:12. Da vi kom til stedet var det ikke en pågående slåsskamp, forteller Iversen om hendelsen ved kirken.

Han legger til at det ikke er mulig å anta en sammenheng mellom hendelsene.

På Twitter skriver politiet at det skal ha vært fem personer som var involvert i den siste hendelsen, og at alle ble sjekket av ambulanse på stedet. En ble kjørt til legevakten med et kutt i bakhodet.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...