Sagene Avis

23 rugbyspillere ut mot Danmark: Sagene IF er sterkt representert

Her er fra forrige hjemmekamp for U15 som vant 43-16 mot Estland. Foto: Nigel Waldron/Photo2View 

Bislett stadion huser lørdag «Clash of the Vikings».

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

BISLETT: Lørdag er det landslagskamp i rugby U-15. I en tropp på 23 spillere er ni fra Sagene IF.

Clash of the Vikings

I forrige møte mot Danmark vant danskene 20-0. Nå melder Invild Ødegård, leder av kommunikasjonsvalget i Norges rugbyforbund, om norske spillere som er bedre forberedt og klare til revansje.

– Norges rugbyforbund forventer en spennende kamp med fullt trøkk. Dette er Clash of the Vikings, det vil si at vikingnasjonene møtes i heftig duell, sier Ødegård.

Kampen spilles på Bislett stadion, noe rugbyforbundet er veldig fornøyd med.

– Det betyr mye for rugbyinteressen i Norge å ha hjemmekamp på Bislett. Vi ønsker promotere rugby og gjøre nordmenn kjent med den fantastiske sporten, legger Ødegård til.

Historisk

Landslagskampen på Bislett skriver også historie. Joy Neville, kvinnelig rugbydommer fra Irland, melder sin ankomst. Det er andre gang en kvinne dømmer en internasjonal herrekamp i rugby.

– Forrige gang det skjedde var for to helger siden, da Norge spilte borte mot Finland.

Det var den spanske dommeren Alhambra Nievas som offisielt var først. Det skjedde 14. oktober, da Finland vant 15-8 mot Norge.

Den irske Joy Neville er en sensasjon i rugby. Hun har dømt mange kvinnekamper, inkludert VM-finalen mellom England og New Zealand i august.


– Hun er omtalt over alt i rugbyverden. Det er stort at Norge får denne muligheten til å få Neville i hennes debutkamp som dommer for det motsatte kjønn, sier Per Thorkildsen, president i Norges rugbyforbund, til Aftenposten.

Støtt Sagene

Lørdag klokka 14.00 starter kampen. Sagene IF er også teknisk arrangør og står for billettsalg og kiosk under kampen.

– Vi lover god stemning og mye action på Bislett, melder Ødegård.

Her er spillerne som representerer Sagene IF:

Fredrik Skovly, William Cadden, Francis Hunt, Thomas Bichard-Breau, Merwan Boughalen, Magnus Andersson, Oisin Hennessey, Charles H.F. Pembroke- Birss og Robert Gannon.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...