ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

50.000 billetter revet bort på få minutter

Eminem, her fra en konsert i Hong Kong i 2014, og folkehavet som var samlet på Oslo Sommertid for å se blant andre Marcus & Martinus i 2017. Foto: MINA HAUGLI / NINAFORTNER (Wikimedia Commons)

Til og med Rolling Stones kan ikke matche dette.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2018 kl 10:23

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: Mange ble nok veldig glade da konsertarrangøren Atomic Soul meldte at Eminem var klar for konsert på Voldsløkka til sommeren.

«Kongen av Hip-Hop»

Siden sist Eminem gjestet Norge har artisten, som i pressemeldingen tituleres «Kongen av Hip-Hop», gitt ut seks studioalbum og solgt over 100 millioner plater. Nå er verdensstjernen klar for Norge for første gang siden 2001, da han fylte Oslo spektrum.

Denne gangen er det utendørsscenen på Oslo Sommertid på Voldsløkka – og antakeligvis et ok honorar – som har klart å lokke Eminem, som egentlig heter Marshall Bruce Mathers III, til Norge igjen.

Seks minutter

Billettene ble lagt ut fredag morgen, og de fikk raske ben å gå på.

– 50 000 billetter på seks minutter blir vel 8300 billetter per minutt. Det er ytterst sjelden konsertbilletter forsvinner så fort. Til sammenlikning ble The Rolling Stones-billettene til konserten på Telenor Arena i 2014 revet bort på 13 minutter, skriver Dagbladet.

ANNONSE

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE