Sagene Avis

Gjerningsperson på frifot:

Alvorlig skadet etter knivstikking på åpen gate

Tilstanden til fornærmede er alvorlig. Foto: Berit Roald/NTB

En mann er knivstukket på åpen gate på Bjølsen og er fraktet til sykehus med det politiet omtaler som alvorlige skader. Gjerningspersonen løp fra stedet.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2021 kl 13:16

BJØLSEN: Hendelsen skjedde i Ålesundgata.

– Vi fikk melding klokken 5.18, en mann er knivstukket, tilstanden er alvorlig. Han er kjørt til sykehus med ambulanse. En gjerningsperson har løpt fra stedet, vi har mange ute og søker etter vedkommende nå, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Tilstanden til fornærmede er alvorlig. Foto: Berit Roald/NTB

Til VG sier Stokkli at offeret ikke er kritisk skadd.

– Det skjedde på åpen gate og vi har fra et vitne fått en vag beskrivelse av gjerningspersonen. Det er en mann som er mørk i huden og har blå klær, sier operasjonslederen.

Åsted på gata

Politiet jobber med et antatt åsted ute på gata.

– Vi sikrer spor og har gått over i en etterforskningsfase hvor vi også må sikre spor på åstedet, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Sven Christian Lie, til Sagene Avis i 07.15-tiden.

Et vitne er kjørt inn i arresten. Politiet vil avhøre vedkommende i løpet av dagen.

– Bakgrunnen for at han ble kjørt inn var at han også var i besittelse av en kniv. Han er vitne i denne saken og siktet i forbindelse med at han har båret kniv på offentlig sted, utdyper Lie.


Det aktive søket etter gjerningspersonen er avsluttet, men politiet sikrer åstedet i Ålesundgata. Foto: Berit Roald/NTB

Kjenner de involverte

Politiet antar at det er en relasjon mellom offeret og gjerningsmannen, og sier det ikke er noe som tyder på at det var et vilkårlig angrep. Både fornærmede og mannen som er innbrakt, er i 20-årene.

– Vi har vært i kontakt med både fornærmede og han som er kjørt til arresten, tidligere.

– Hva gjelder det?

– Jeg går ikke inn på hvordan vi kjenner dem, men de har vært i kontakt med politiet, svarer operasjonslederen.


Klokken 07.15 er ingen pågrepet, og det operative søket er avsluttet.

– Vi har gått over i en del der vi må innhente flere opplysninger før vi kan gjøre mer. Et hundesøk så lang tid etterpå kan vise seg å være veldig vanskelig, sier Lie.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...