Sagene Avis

Foreslå kandidater nå:

Hvem er Årets navn og ildsjel i bydel Sagene 2019?

Premien er 10.000 kroner.

ÅRETS NAVN OG ILDSJEL: Merete Grytten (imidten), initiativtaker til FNS fritidsklubb, ble kåret til Årets navn og ildsjel i bydel Sagene i 2018. Her sammen med Storo storsenters senterdirektør Unni Merethe Aasgaard og Sagene Avis' redaktør Karl Andreas Kjelstrup. Foto: Janina Lauritsen

For andre gang i historien skal vi med din hjelp kåre «Årets navn og ildsjel i bydel Sagene»! Premien er heder, ære og 10.000 kroner til et godt formål.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2019 kl 09:40

BYDEL SAGENE: I 2018 ble initiativtageren bak Fernanda Nissens fritidsklubb, Merete Grytten, kåret til «Årets navn og ildsjel» i bydelen. Det var aller første gang Sagene Avis delte ut utmerkelsen, sammen med samarbeidspartner Storo Storsenter.

Det ble en stor suksess! En rekke lokale ildsjeler ble nominert av leserne, og det kom inn flere tusen stemmer på de fire flotte finalistene. Til slutt var det altså Grytten som stakk av med seieren.

DU nominerer kandidater

Når «Årets navn og ildsjel i bydel Sagene» for 2019 skal deles ut, er det også til en eller flere personer som har utmerket seg lokalt, eller gjort en ekstra innsats i bydelen generelt eller i sitt nærmiljø. Og bydelen er full av slike ildsjeler - det ser vi hver uke gjennom hele året!

Nå trenger vi din hjelp til å finne kandidater! DU må nominere den eller de du mener har gjort seg fortjent til prisen i året som snart er over, redaksjonen velger ut et knippe finalister som blir behørig presentert i Sagene Avis i desember, og så er det opp til leserne å stemme frem vinneren.

«Årets navn og ildsjel i bydel Sagene» er en pris av og med innbyggerne i bydelen.

Hvem kan nomineres?

Alle som på en eller annen måte har gitt av seg selv, for fellesskapet, for enkeltpersoner, eller for noen andre med tilhøringhet til bydelen.

Enten for å ha jobbet for en viktig lokalsak, for å ha bidratt ekstra i lokalmiljøet, skapt glede eller ha utgjort en forskjell – på et stort eller mindre område.

Det kan være innenfor kultur, idrett, politikk, samferdsel, natur- og miljø, helse, frivillighet, eller noe helt annet!

Nominer kandater ved å sende en e-post til post@sageneavis.no, eller fyll enkelt og greit ut skjemaet lenger nede på siden. Fristen for å nominere kandidater er mandag 9. desember.


I nominasjonen må du kort fortelle om kandidaten og hvorfor du mener vedkommende fortjener å hedres ekstra.

10.000 kroner i premie

Sagene Avis deler ut prisen i samarbeid med Storo Storsenter, og senterdirektør Unni Merethe Aasgaard stiller opp med en sjenerøs premiesjekk til vinneren.

Den er pålydende 10.000 kroner – et beløp vinneren selv får gi videre til et fritt valgt, godt formål i lokalmiljøet.

Det er vinn-vinn for alle!

Nominer kandidater nå!


ÅRETS NAVN OG ILDSJEL: Merete Grytten, initiativtageren bak Fernanda Nissen Fritidsklubb, ga premiepotten på 10.000 kroner til Torshovdalen aktivitetshus, her ved seksjonsleder Espen Lindholm-Larsen. Foto: Janina Lauritsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...