Sagene Avis

Byråd skryter av Sagene-mann:

«Ariafar gir håp og motivasjon til å ikke gi opp»

ALTERNATIV JULEKALENDER: Shahram Ariafar hedres i Inga Marte Thorkildsens julekalender. Foto: Privat

I den tolvte luka i sin alternative julekalender, skriver Inga Marte Thorkildsen (SV) om en mann som drømmer om en verden hvor alle barn har det like bra, uansett funksjonsnivå.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen (SV), har sin egen julekalender på Facebook. En julekalender der byråden hedrer folk som står på litt ekstra for barn og unge.

Luke 12

I luke 12 hedret Thorkildsen Sharham Ariafar, leder av Norsk forbund for utviklingshemmede i Oslo, som bor på Sagene.

Thorkildsen skriver:

«I fjor hadde han 185 møter med hjelpesystemet rundt sin funksjonshemmede datter. Heldigvis har Shahram Ariafar lært å holde hodet kaldt. Slik åpner en reportasje om Shahram i Fontene. De konstaterer: Shahram må ha et spesielt batteri som ikke går tomt. Det som etterhvert blir klart, er at han vet noe om å overleve.»

Videre skriver hun at Sharham har vært torturert, levd på gata og vet hva frykt er, men at han presenterer seg slik:


«Jeg er far til verdens snilleste Mitra (en 7 år gammel jente med psykisk utviklingshemming og autisme). Jeg har erfaring fra både revolusjonsgarden i Iran og det norske Forsvaret og NATO. Jeg forlot Forsvaret for å ta kampen for barn og unge uten stemme. Som jeg pleier å si: I fight their fights. Jeg er veldig stolt av mange foreldre som har en tøff hverdag både hjemme og mot det offentlige, men aldri gir opp. Dere er mine helter!»

Gir folk håp og motivasjon

En dame skrev til Thorkildsen og håpet hun ville gi Ariafar en luke i kalenderen:

«Hans arbeid for mennesker med utviklingshemminger og det verdisynet han formidler gir meg håp og motivasjon til å jobbe videre for det jeg brenner for: at alle skal få mulighet til medbestemmelse i egne liv, ha en hverdag som stimulerer til glede og mestring, få omsorg, anerkjennelse og være del av et fellesskap.»

Videre skriver byråden:

«Jeg drømmer om en verden hvor alle barn har det like bra uansett funksjonsnivå», skrev Shahram. «Det er dette jeg vil kjempe for».


«Det kan vi andre gjøre også,» avslutter Thorkildsen.

Her kan du lese hele byrådens innlegg om Shahram Ariafar

Ariafar har tidligere fortalt Sagene Avis at han måtte kjempe i syv måneder for å skaffe to timer ekstra avlastning til sin alvorlig utviklingshemmede datter. Les hele intervjuet her

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...