Sagene Avis

Beboer: Sånn så det ut i gangen

Foto: Leserbilde

Beboer frykter også at det er stjålet post.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.02.2021 kl 16:42

SANDAKER: En beboer i studentblokka i Sandakerveien fortelleren om synet som møtte dem søndag morgen.

– Sånn så det ut i dag tidlig. Noen har kommet seg inn i gangen og brutt opp og rasert postkassene. Vi frykter at det er stjålet post, sier leseren, som ikke ønsker navnet sitt i avisen.

Det legges til at beboere skal ha blitt bekymret for å bo i blokka etter hendelsen. Utgangsdøra skal ifølge beboeren være låst.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo-politiet sier til Sagene Avis søndag ettermiddag at de ikke er varslet om hendelsen, eller har vært på adressen i forbindelse med innbruddet og hærverket.

– Anmeldes

Sagene Avis har vært i kontakt med Anker Boligstiftelse.


– Jeg kan bekrefte at det har vært et innbrudd i Sandakerveien 76, og at noen postkasser er brutt opp. Dette vil bli anmeldt til politiet, er det administrerende direktør i boligstiftelsen, Svein Hov Skjelle, kan si.

Han ønsker ikke å kommentere ytterligere rundt rutiner om varsling av politiet, eller ikke, i slike hendelser.

Skjelle sier til Sagene Avis at postkassene vil bli prioritert reparert så snart som mulig.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...