Sagene Avis

Ber om at det både måkes og strøs rundt søppelkassen

MÅ MÅKES FREM: Alle må måke frem søppelkasser og andre kasser. Dette er kommunalt returpunkt med søppelkasse. Foto: Sagene Avis

Renovasjonsetaten ber om hjelp for å få hentet søpla.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2019 kl 13:10

OSLO: Onsdag morgen våknet vi til snøvær, og det meldes om trafikkaos og opp mot 10 cm snø flere steder på Østlandet.

Men selv om det snør tett og det kan være vanskelig å komme frem, må Renovasjonsetaten allikevel hente søpla.

- Takk for at du bidrar

Onsdag formiddag ber Renovasjonsetaten derfor om hjelp, slik at det skal gå så raskt og smertefritt som mulig:

«For å gjøre jobben litt enklere og sikrere for våre renovatører er det viktig at du måker og strør godt rundt avfallsbeholderen. Hvis du bidrar med denne lille tjenesten så skal vi gjøre vårt beste for at avfallet ditt blir hentet også ved snøfall. Takk for at du bidrar!»

- Du som abonnent er selv er ansvarlig for egne beholdere. Husk å strø godt på adkomstveier, børst bort snø fra lokket og sørg for at beholdere ikke er frosset fast. Er det ikke fremkommelig for renovatøren får vi ikke tømt beholderne, har etaten tidligere sagt i en pressemelding.

Hjelper lite når brøytebilene graver dem ned igjen

- Dette er vi klar over. Men det hjelper lite når brøytebilene graver dem ned igjen etterpå, skrev en leser til lokalavisa da Renovasjonsetaten også i fjor ba om hjelp.

Han sendte også et bilde som viste hvordan det så ut hos ham etter brøytebilen hadde kjørt forbi.

BRØYTEBILEN ØDELA: Disse søppelkassene var ifølge innsenderen gravd frem. Men det var før brøytebilen kom forbi. Foto: Leserbilde

Ifølge mannen var det bare halve veien som ble brøytet.


- Men likevel klarer de å fylle opp mye snø foran kassene hvert år. Var det noen som nevnte trakassering? Ikke lett med dårlig rygg, skriver han.


Husker du da renovasjonsbilen tok turen ut i skiløypa, og havnet i grøfta - to år på rad?

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...