ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Student Julie (21) kjemper om Miss Norway-tittel, men hjertesaken handler ikke om det ytre

– Å høre om en artist som utenfra har alt og lever drømmelivet, men som likevel ikke har det noe bra gjør inntrykk, sier Julie Børresen (21). Foto: Adrian Kirkerud

– Om man er i en situasjon der man opplever mobbing eller ensomhet så er det viktig å holde motet oppe, kanskje be om hjelp og aldri gi opp. Det vil etter hvert bli bede, sier Julie Børresen (21).

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NYDALEN: Julie Børresen (21) har meldt seg på Miss Norway og kjemper nå om å få representert Norge i den internasjonale finalen i Miss Universe. Miss Universe-finalen blir sett av om lag 500 millioner mennesker.

Børresen forteller at familie og venner har vært positive og støttende til påmeldingen av konkurransen.

– De syns det er spennende at jeg tør, heier på meg og håper at jeg kommer så langt som mulig, sier Børresen.

– Mer enn bare ytre skjønnhet

Deltagerne i Miss Norway sanker poeng for å komme videre i konkurransen. Børresen sier det går ut på å skrive blogginnlegg, jobbe frivillig for veldedige organisasjoner, skaffe seg sponsorer og jobbe med næringslivet.

– Det er nok mange som tenker at Miss Norway- og Miss Universe-konkurransen bare handler om det å være pen og ytre skjønnhet, men den handler om mye mer enn det. Det aller viktigste er å vise at man er et godt menneske, at man kan være en rollemodell og et forbilde, og være en god representant for Norge.

ANNONSE

Julie Børresen studerer ved BI i Nydalen og ønsker å representere Norge i den internasjonale Miss Universe konkurransen. Foto: Adrian Kirkerud

Børresen sier det har vært vanskelig å finne organisasjoner å arbeide frivillig for på grunn av koronapandemien, men at hun blant annet har fått samarbeid med en frivillighetssentral som natteravn og som frivillig til koronavaksineringen.

– Jeg syns det har vært veldig fint å få jobbe frivillig. Det er bra å kunne gjøre noe for andre, spesielt nå i en tid hvor jeg sitter mye hjemme. Da gir det meg ekstra mye å kunne hjelpe andre så de kan få det bedre.

Hjertesakene mobbing og ensomhet

Børresen meldte seg på konkurransen for å dele budskapet sitt rundt hennes hjertesaker; mobbing og ensomhet. Hun ønsker å sette fokus på, og opplyse folk, om sakene. Børresen studerer Creative Industries Management ved BI i Nydalen, og ønsker gjennom sin store lidenskap for musikkbransjen å bli manager.

– Jeg har hørt mange triste historier om artister som ikke har det så bra og som blir presset for hardt. Da har jeg tenkt at jeg vil gjøre en forskjell og bruke utdannelsen min til å hjelpe artister. Jeg vil se de for det mennesket de faktisk er, og hjelpe de så de ikke blir ensomme i det de driver med.

ANNONSE

På Børresen sin blogg har hun skrevet et innlegg om hvordan hun vil bruke utdannelsen sin for å bedre musikkbransjen.

– Å høre om en artist som utenfra har alt og lever drømmelivet, men som likevel ikke har det noe bra gjør inntrykk. Jeg synes det er veldig tøft gjort å stå frem med en slik historie når man har bygd hele imaget sitt på å være fryktløs og kul. Det står stor respekt av å stå frem på denne måten foran hele Norge, og det viser at det er helt greit å være sårbar i blant, skriver Børresen på bloggen.

Når finalen av Miss Norway nærmer seg kan publikummere stemme på deltakerene. Finalen er foreløpig satt til august 2021.

Foto: Adrian Kirkerud

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE