Sagene Avis

Biblioteket stenger «meråpent» i dag

MERÅPENT: Deichman Torshov ser seg nødt til å stenge meråpent, grunnet problemer. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (arkivfoto)

Deichman Torshov har problemer med sin «meråpent»-løsning.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SANDAKER: Da Deichman Torshov åpnet dørene etter å ha pusset opp i et halvt år, ble det mulig å komme seg inn på egenhånd utenfor ordinær åpningstid.

Da ble biblioteket nemlig «meråpent», som betyr at alle over 15 år med oppgradert bibliotekkort selv kan låse seg inn fra klokken 07.00 til 23.00, hver dag året rundt.

Les også: Folkevandring til biblioteket: Klar, ferdig, åpnet!

Nå ser biblioteket seg nødt til å stenge meråpent, grunnet tekniske problemer. Til tross for flere forsøk på å fikse feilen, har de så langt ikke lykkes. De har til nå hatt vekter på stedet for å slippe inn dem som ønsker, men fra torsdag morgen vil meråpent bli helt utilgjengelig inntil problemet er løst.

Biblioteket er bemannet til klokken 19.00. Skulle du ha lyst på et besøk etter dette, anbefaler Deichman Torshov å ta i bruk meråpent på Deichman Nydalen og Grünerløkka.


«Vi forstår godt at dette skaper mye frustrasjon og skulle ønske det var mer vi kunne gjøre. Vi beklager veldig!» skriver biblioteket på sin Facebook-side.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...