Sagene Avis

Bilen kjørte gjennom hekken og hoppet 50 meter ned i dalen

Utforkjøring i Torshovdalen søndag morgen. Foto: ILLULSTRASJON

– Store materielle skader på bilen, som har kjørt i høy hastighet, melder politiet.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 06.08.2017 kl 10:24

TORSHOV: I morgentimene søndag tvitrer politiet følgende:

– En bil har kjørt ut av veien i Fagerheimgata og ned i Torshovdalen. Fører har stukket fra stedet. Noe røyk fra bilen. Vi er på stedet.

Litt senere melder de videre:

– Det er store materielle skader på bilen som har kjørt ut i høy hastighet, gjennom en hekk og havna ned en bakke mot Torshovdalen.

Hopppet 50 meter

Operasjonsleder Rune Ullsand ved Oslo Politidistrikt forteller at politiet fikk melding om hendelsen klokken 06.01.


– Bilen har kommet ned ved rundkjøringen ved Fagerheimgata og Trondheimsveien. Kjørt ut der, gjennom hekken og etter det vi har funnet ut av hoppet rundt 50 meter ned i dalen, forteller Ullsand.

Føreren, en mann i 20-årene, er også funnet.

Mistanke om rus

– Ingen stor personskade på fører. Heller ingen skade på andre. Men store skader på kjøretøyet, som nå er fjernet. Fører er bragt inn for prøver, da det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, sier Ullsand.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...