ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Bilist prøvde å stikke av - krasjet i annen bil

Fra Stavangergata mandag ettermiddag. Foto: LESERBILDE

Mandag ettermiddag forsøkte en bilist å unndra seg kontroll, to andre i bilen stakk av. Det ble også funnet narkotika i bilen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2017 kl 08:50

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BJØLSEN: Politiet tvitrer mandag ettermiddag at de har pågrepet en person på Bjølsen, etter en hendelse i Stavangergata.

– En bil forsøkte å undra seg kontroll fra en politipatrulje. Bilen krasjet i en parkert bil. Én er pågrepet, mens to løp fra stedet, skriver politiet like før klokken 16.30.

Rett ved barnehagen

Vitner på stedet forteller at Stavangergata ble sperret, hendelsen skal blant annet ha skjedd rett ved store Margarinfabrikken barnehage.

LES OGSÅ Barnehage på Voldsløkka brant i natt

Operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt forteller til lokalavisa at det fortsatt letes etter to andre menn, som var i bilen.

ANNONSE

Narkotika

– En bil forsøkte å unndra seg kontroll, og krasjet i en parkert bil. Etter kort forfølgelse pågrep vi en fra bilen. Vi søker fortsatt etter de to andre, også med hunder, sier Stokkli.

– Det ble funnet narkotika i bilen, sier Stokkli.

Klokken 17 melder de at ytterligere to personer er pågrepet.

ANNONSE

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE