Sagene Avis

Bilist prøvde å stikke av - krasjet i annen bil

Fra Stavangergata mandag ettermiddag. Foto: LESERBILDE

Mandag ettermiddag forsøkte en bilist å unndra seg kontroll, to andre i bilen stakk av. Det ble også funnet narkotika i bilen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2017 kl 08:50

BJØLSEN: Politiet tvitrer mandag ettermiddag at de har pågrepet en person på Bjølsen, etter en hendelse i Stavangergata.

– En bil forsøkte å undra seg kontroll fra en politipatrulje. Bilen krasjet i en parkert bil. Én er pågrepet, mens to løp fra stedet, skriver politiet like før klokken 16.30.

Rett ved barnehagen

Vitner på stedet forteller at Stavangergata ble sperret, hendelsen skal blant annet ha skjedd rett ved store Margarinfabrikken barnehage.

LES OGSÅ Barnehage på Voldsløkka brant i natt

Operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt forteller til lokalavisa at det fortsatt letes etter to andre menn, som var i bilen.

Narkotika

– En bil forsøkte å unndra seg kontroll, og krasjet i en parkert bil. Etter kort forfølgelse pågrep vi en fra bilen. Vi søker fortsatt etter de to andre, også med hunder, sier Stokkli.

– Det ble funnet narkotika i bilen, sier Stokkli.

Klokken 17 melder de at ytterligere to personer er pågrepet.


LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...