Sagene Avis

Bjølsen-artist med ny låt om mental helse

Bjølsen-artisten Aiida har gitt ut ny singel. Foto: Sina H.F. Anfinnsen

– Det er utrolig gøy at en så personlig sang traff folk, sier Aiida til Sagene Avis.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2021 kl 16:31

BJØLSEN: Musiker Aida Frantzen ga nylig ut den nye låta «Don't wanna talk about it», som er den andre singelen under det nye artistnavnet Aiida.

Aiida, som er fra Bjølsen, (22) studerer på Berklee College of music i Boston og har tidligere opptrådt for kongefamilien under grunnlovsjubileet og direkte på TV2 under Desembertoner.

Låta handler om det å trenge litt alenetid og rom for å deale med dårlig mental helse, i stedet for å dele det med andre. Det kan være vanskelig å forklare for andre hva man føler og går gjennom når man er midt i stormen. Da kan man i blant bare trenge tid til å prosessere og jobbe med dette selv først, står det i en pressemelding.

– Responsen har gått langt over forventningene. Det er utrolig gøy at en så personlig sang traff folk. Det betyr virkelig verden for meg, takk til alle som har hørt på og delt låta! sier Aiida til Sagene Avis.

«Når man leser tittelen på den nye låten til Aiida kan det virke som en introvert låt om å holde ting for seg selv i stedet for å dele, men det hun ønsker å få frem er at det kan være vanskelig å forklare for andre hva man føler og går igjennom når man er midt i stormen. Da kan man i blant bare trenge tid til å prosessere og jobbe med dette selv først, og få profesjonell hjelp. Sistnevnte kan det til tider være vanskelig å få tak i, og køene er lange.» står det også i pressemeldingen.


Videre beskrives låta som et annet innsyn på mental helse, og hvordan noen kanskje trenger å prosessere ting litt først og oppsøke profesjonell hjelp i stedet for å dele alt med alle.

Låta følger opp singelen «MTAM» som ble listet på NRK Mp3 og anbefalt på NRK P3 Urørt.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...