ANNONSE

Borettslaget har fått egen postautomat

Postbud Svein Kyrre Hamnes med dagens leveranse av pakker og brev til postautomaten i Sandakerveien. Foto: POSTEN

Postbudet leverer pakker og brev i en ledig luke og husstanden får en SMS-kode til å åpne korrekt luke i automaten.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2018 kl 13:06

ANNONSE

SANDAKER: Beboerne i Sandakerveien 67 i Oslo tester ut en egen postautomat, der de får pakker og brev. Løsningen fra Posten kan være aktuell flere steder over hele Norge.

– Posten jobber med flere nye løsninger for fremtidens postlevering. Målet er å skape gode og effektive leveranser i en tid hvor etterspørselen etter posttjenester endrer seg, ifølge pressemelding fra Posten.

Rask hjemlevering

– Nordmenn kjøper mye på nett, men Norge er så vidt i startgropen av fremtidens handel. Netthandelen kommer fortsatt til å øke kraftig, og postautomaten kan bidra til rask hjemlevering selv om du ikke er til stede, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Postautomaten er felles for hele borettslaget. Postbudet leverer pakker og brev i en ledig luke og husstanden får en SMS-kode til å åpne korrekt luke i automaten. I testperioden fylles postautomaten med det beboerne i Sandakerveien 67 vanligvis får levert i postkassen eller må hente på Posten, unntatt leveranser som krever identifikasjon eller betaling.

Postbud Svein Kyrre Hamnes inne i automat-containeren. Foto: POSTEN

Enkelt

– Den er veldig enkel å bruke. Under testperioden har vi gitt innspill og forslag til forbedringer, og de aller fleste er veldig positive til nyvinningen. Den gjør jo livet litt enklere, rett og slett, sier styreleder Torstein Brøto i borettslaget.

Ifølge pressemeldingen er postautomaten i Sandakerveien en testversjon som ikke kan stå ute. Posten vurderer å utvikle en robust automat som kan stå nær sagt hvor som helst i Norge. Testen skal i løpet av våren utvides til to nye borettslag i Oslo-området.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord