Sagene Avis

Påført hjerneskalle-brudd:

Brukte metallstang for å rane til seg matpose

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB (Illustrasjonsfoto)

Mannen som ble utsatt for ranet, ble påført brudd i hjerneskallen og flere ansiktsknokler.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2020 kl 07:59

TORSHOV: Det var sent om kvelden 11. februar i år politiet fikk melding om hendelsen i Fagerheimgata nedenfor Torshovdalen.

Innledningsvis ble politiet varslet om at en person skulle ha blitt slått med det som muligens var en jernstang.

Resultatløst søk

Tolv minutter etter at politiet mottok melding om hendelsen, meldte de på Twitter at de hadde kontroll på to personer. Det viste seg senere å være vitner til voldsepisoden og søket etter to gjerningsmenn ble startet.

Fornærmede var våken, men omtåket, og ble behandlet av ambulansepersonell på stedet i etterkant av hendelsen, meldte politiet like etter.


En drøy time etter hendelsen avsluttet politiet søket etter mennene, som stakk fra stedet, uten funn.

Nå må to jevnaldrene menn i slutten 20-årene møte i Oslo tingrett tiltalt for ran.

Gjentatte slag

Ifølge tiltalen var det en matpose med «diverse matvarer og en lommebok inneholdende identitetskort og penger» mennene tok fra den fornærmede mannen.

Videre kommer det frem at de skal ha slått fornærmede gjentatte ganger med neve og metallstang. Flere av tennene knakk og den fornærmede ble påført brudd i hjerneskallen og flere ansiktsknokler.

Den ene tiltale mannen er bosatt i bydel Sagene. Forholdet skal ha skjedd på gata rett utenfor hans bopel, ifølge tiltalen.


Det er satt av en dag til rettsaken i Oslo tingrett. Rettsaken går i dag, mandag 9. november.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...