Sagene Avis

Bydelen ønsker å gi noe tilbake til frivillige organisasjoner

Kursene holdes i Sagene Samfunnshus. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Frivillige organisasjoner gjør en kjempeviktig jobb i bydelen. Derfor ønsker vi å tilby disse kursene, helt gratis, sier nærmiljøutvikler Hodan Ahmed.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: Bydel Sagene ønsker å gi noe tilbake til frivillige organisasjoner og tilby kurs og kompetanseheving, forteller nærmiljøutvikler Hodan Ahmed.

I høst samarbeider bydelen med Frivillighet Norge om å tilby frivillige organisasjoner gratis kurs på Sagene samfunnshus.

– Bakgrunnen for dette er at vi synes frivillige organisasjoner gjør en kjempeviktig jobb i bydelen. Derfor ønsker vi å tilby disse kursene, helt gratis, til alle som jobber med frivillighet, eller som ønsker å komme i gang, fortsetter hun.

Er din organisasjon i oppstarten eller ønsker dere faglig påfyll? Det arrangeres en variert kursrekke og bydelen og Frivillighet Norge ønsker å friste med flere spennende tema.

Kursene er gratis, åpne for alle interesserte og de har faglig innhold på et grunnleggende nivå, og er ikke ment for viderekomne. Kursene passer best for dem som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon eller i et lokallag.

Her er kursene du kan velge mellom

23. september klokken 17-20: Kurs om organisasjonsdrift og konflikthåndtering. Dette kurset er ekstra nyttig for styremedlemmer og ledelsen i organisasjonen:

«Har du lyst til å lære mer om styrearbeid eller er du nettopp blitt valgt som styremedlem i en organisasjon? Lær hva styrearbeid innebærer av ansvar og rettigheter, og hvordan dere kan håndtere konflikter og uenigheter.»

7. oktober klokken 17-20: Kurs om søknad og tilskudd. Dette kurset er ekstra nyttig for dem som utvikler prosjekter og søker om midler.

«Hvordan velge rett søknadsordning for deres organisasjon og skrive søknader som utløser penger.»


14. oktober klokken 17-20: Kurs om budsjett og regnskap. Dette kurset er ekstra nyttig for dem som jobber med økonomi i en organisasjon.

«Økonomi er viktig og en ryddig økonomi vil bidra til en stabil og ryddig organisasjon. I dette kurset kan du lære hvordan du kan sette opp et enkelt budsjett og hvilke interne rutiner som er viktig for å ha et ryddig regnskap og en oversiktlig økonomi.»

21. oktober klokken 17-20: Kurs om rekruttering. Dette kurset er ekstra nyttig for styremedlemmer og ledelse i organisasjonen.

«Alle organisasjoner ønsker å rekruttere flere og bredere, men hvordan jobbe godt med det? Vi vil bruke www.frivillig.no som verktøy. Lær hvordan du kan få din organisasjon til å vokse og rekruttere flere medlemmer og frivillige.»

KURS TIL FRIVILLIGE: Kursene arrangeres her på Sagene samfunnshus. Foto: Arkivfoto

Slik melder du deg på

Alle kursene er åpne og skal være relevante for alle. Les mer på Frivillighet Norges hjemmeside, her kan du også melde deg på under informasjonen om hvert enkelt kurs.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...