ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Bydelen ønsker å gi noe tilbake til frivillige organisasjoner

Kursene holdes i Sagene Samfunnshus. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Frivillige organisasjoner gjør en kjempeviktig jobb i bydelen. Derfor ønsker vi å tilby disse kursene, helt gratis, sier nærmiljøutvikler Hodan Ahmed.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Bydel Sagene ønsker å gi noe tilbake til frivillige organisasjoner og tilby kurs og kompetanseheving, forteller nærmiljøutvikler Hodan Ahmed.

I høst samarbeider bydelen med Frivillighet Norge om å tilby frivillige organisasjoner gratis kurs på Sagene samfunnshus.

– Bakgrunnen for dette er at vi synes frivillige organisasjoner gjør en kjempeviktig jobb i bydelen. Derfor ønsker vi å tilby disse kursene, helt gratis, til alle som jobber med frivillighet, eller som ønsker å komme i gang, fortsetter hun.

Er din organisasjon i oppstarten eller ønsker dere faglig påfyll? Det arrangeres en variert kursrekke og bydelen og Frivillighet Norge ønsker å friste med flere spennende tema.

Kursene er gratis, åpne for alle interesserte og de har faglig innhold på et grunnleggende nivå, og er ikke ment for viderekomne. Kursene passer best for dem som er aktiv i en liten og/eller nystartet organisasjon eller i et lokallag.

ANNONSE

Her er kursene du kan velge mellom

23. september klokken 17-20: Kurs om organisasjonsdrift og konflikthåndtering. Dette kurset er ekstra nyttig for styremedlemmer og ledelsen i organisasjonen:

«Har du lyst til å lære mer om styrearbeid eller er du nettopp blitt valgt som styremedlem i en organisasjon? Lær hva styrearbeid innebærer av ansvar og rettigheter, og hvordan dere kan håndtere konflikter og uenigheter.»

7. oktober klokken 17-20: Kurs om søknad og tilskudd. Dette kurset er ekstra nyttig for dem som utvikler prosjekter og søker om midler.

«Hvordan velge rett søknadsordning for deres organisasjon og skrive søknader som utløser penger.»

ANNONSE

14. oktober klokken 17-20: Kurs om budsjett og regnskap. Dette kurset er ekstra nyttig for dem som jobber med økonomi i en organisasjon.

«Økonomi er viktig og en ryddig økonomi vil bidra til en stabil og ryddig organisasjon. I dette kurset kan du lære hvordan du kan sette opp et enkelt budsjett og hvilke interne rutiner som er viktig for å ha et ryddig regnskap og en oversiktlig økonomi.»

21. oktober klokken 17-20: Kurs om rekruttering. Dette kurset er ekstra nyttig for styremedlemmer og ledelse i organisasjonen.

«Alle organisasjoner ønsker å rekruttere flere og bredere, men hvordan jobbe godt med det? Vi vil bruke www.frivillig.no som verktøy. Lær hvordan du kan få din organisasjon til å vokse og rekruttere flere medlemmer og frivillige.»

KURS TIL FRIVILLIGE: Kursene arrangeres her på Sagene samfunnshus. Foto: Arkivfoto

ANNONSE

Slik melder du deg på

Alle kursene er åpne og skal være relevante for alle. Les mer på Frivillighet Norges hjemmeside, her kan du også melde deg på under informasjonen om hvert enkelt kurs.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE