ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis
Seksjonsheader

Godt, men ikke eventyrlig hos Café Teater

Oskar og Lovisa tok turen innom for en lunsj hos Café Teater & Bistro. Foto: Oskar og Lovisa

Pastaen falt i smak, men salaten havner nok fort i glemmeboka, etter besøket hos Café Teater & Bistro.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSKAR OG LOVISA: Har du opplevd så dårlig service at du river deg i håret? Eller fått så god mat at du danser ved bordet?

Kanskje Oskar og Lovisa kan gjøre restaurant- og kafébesøkene litt enklere for deg! Sagene Avis sine matentusiaster setter søkelyset på alle de flotte, og kanskje mindre gode, tilbudene som finnes rundt omkring i bydel Sagene.

Maten være god, servicen burde være på topp og et skikkelig hyggelig lokale skader heller ikke. Og sist, men absolutt ikke minst: Du skal ikke trenge å blakke deg ved å følge våre tips.

– Ikke gå i jobbmøte etter denne

Det er en varm dag og det frister med en lunsj under parasollene på en av bydelens aller koseligste uteserveringer – i hvert fall ifølge våre matentusiaster.

Med rumlende mager setter Oskar og Lovisa seg ned på Café Teater & Bistro i Trikkestallen.

ANNONSE

Sted: Café Teater & Bistro, Trikkestallen på Torshov
Meny: Pasta, fisk- og kjøttretter, burgere, salater, pizza.
Pluss: God pasta
Minus: Litt kjedelig salat, kunne vært mer fyll.
Pris: Retter fra 132 til 289.

Det er lunsjtider og strålende solskinn, da frister en lett og frisk lunsj. Oskar går for tortelloni 3 pomodori – ferske pastaputer med med ricotta, spinat, basilikum, bøffelmozzarella og cherrytomat. Lovisa velger seg en chevrésalat med dijon-sennep, honning, mango, cherrytomat, løk og ovnsbakte rødbeter.

Det tar ikke lang tid før maten står på bordet. Begge rettene ser jo innbydende ut, men kanskje litt enkle.

Men pastaputene faller i hvert fall godt i smak hos Oskar:

– Åh, pastaen er nydelig. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si jeg, det er bare godt. Det er en rund, lett og fin tomatsaus, og varme tomater som smelter på tunga. Fin balanse i sausen, jeg pleier ikke å bestille pasta med tomatsaus fordi jeg syns smaken ofte kan blir for sur og dominerende. Det er også en god hvitløkssmak på sausen, den er nesten på kanten til å være litt intens. Du skal ikke gå i et viktig jobbmøte etter å ha spist denne.

ANNONSE

– Jeg har ikke noe negativt å si om pastaen, jeg? Men jeg må kanskje legge til at jeg var så sulten at jeg holdt på å stryke med ...

Porsjonen er også fin for lunsj. Det er ikke for mye, men de store pastaputene er såpass mettende så det blir et solid måltid likevel.

Fine lunsjporsjoner

Lovisa blir ikke like begeistret av salaten.

– Den bakte chrevren har en god smak, den er myk og saftig. Og det er mye av den, her har de vært rause. Rødbetene er i såpass tynne skiver at de ikke dominerer salaten. Jeg kunne tenkt meg hakket mer tomat og mango, og enda mer av den gode honningsmaken i salaten. Da hadde det vært perfekt. Foccaciaen er god og aiolien har kraftig hvitløkssmak, som er deilig, sier hun sånn passe fornøyd.

Hun ser bort på Oskar som jobber seg gjennom pastaen, og sniker seg til en smakebit:

ANNONSE

– Ja, din rett er vinneren. Hvis jeg skal tilbake, hadde jeg lett valgt din rett. Salaten er ikke spesiell nok. Det er også greit å huske på at denne salaten er en lett lunsjrett, du bestiller ikke denne om du er veldig sulten, sier hun før Oskar legger til:

– Men jeg syns det er bra, jeg. Du vil jo ikke ha en middagsporsjon i 12-13-tida, det blir for voldsomt.

Begge er i hvert fall enige om én ting:

– Vi går for pastaen neste gang!

For de to lunsjrettene kom regninga på 368 kroner.

ANNONSE

Her kan du lese alle matanmeldelsene fra Oskar og Lovisa. Vet du om noe som burde testes i bydel Sagene, om det så er en restaurant, kafé, tips til beste kake, smoothie, kaffe eller noe helt annet? Send matentusiastene våre et lite pip på e-post, så kanskje de tar turen for å teste nettopp din favoritt!

Café Teater & Bistro i Trikkestallen på Torshov. Foto: Oskar og Lovisa

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE