ANNONSE

De forteller om en voldsom medlemsvekst

Sagene SV har nesten doblet seg på ett år, her er endel av gjengen som var samlet til årsmøte torsdag. Foto: SAGENE SV/SAGENE AVIS

Sagene SV har hatt en medlemsøkning på nesten 40 prosent, på ett år.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 19.01.2018 kl 09:39

ANNONSE

SAGENE: Gry Bruland Larsen, fra SV og bydelsutvalget i Bydel Sagene, forteller om en voldsom medlemsvekst det siste året for SV.

– Det har det vært over hele landet, men ingen fylkeslag har høyere medlemsvekst enn Oslo SV, og ingen lokallag i Oslo har høyere medlemsvekst enn Sagene SV. Her i Bydel Sagene har vi hatt en økning på 74 medlemmer på ett år, noe som er en vekst på 39%, forteller Bruland Larsen.

Forskjeller og miljø

Hun tror at de store forskjellene blant folk og miljøsakene betyr mye for mange.

– Folk er opptatt av å gjøre noe med forskjellene i Oslo og med miljøproblemene, og at folk ser at SV har gode løsninger på disse utfordringene.

LES OGSÅ: Skøytekarneval til søndag

– Det er vel ikke helt usannsynlig at vi også her lokalt får medlemmer som går fra AP til SV, men det har av ingen undersøkelser på. Jeg er veldig glad for vår vekst, men håper at hele venstresiden styrker seg frem mot valget i 2019, slik at vi får fire nye år til å styre Oslo og Sagene sammen, legger Bruland Larsen til.

Studentene

Torsdag fortalte også studentavisa Universitas ved Universitetet i Oslo om men fersk undersøkelse som viser at også blant studentene går SV kraftig opp.

Ny leder

Denne uka hadde lokallaget SV Sagene årsmøte i bydelen.

– Der ble det blant annet valgt ny leder, Jonas Finnanger. Han er 28 år og er historiker. Han får med seg et lag av både gamle og nye styremedlemmer, som vil jobbe videre for et bedre Sagene og et bedre Oslo for alle, sier Bruland Larsen.

LES OGSÅ: