Sagene Avis

De inviterer til lavkost bokmarked, med «sinnsvakt gode sveler»

Foreldre fra bokmarked-arrangementskomiteen. Fra venstre: Laura R. Mahama, Una Husveg og Karianne Myren. Foto: PRIVAT/SAGENE AVIS

Og ikke minst marked med eget bokbad. For foreldrene skal skaffe penger til skoleturen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2018 kl 15:04

SANDAKER: Igjen trommer syvendeklasseforeldrene sammen til bokmarked ved Nordpolen skole.

– Det er andre året på rad, og dette skal vi fortsette med, for å skaffe inntekter til skoletur på ungdomstrinnet, forteller en av foreldrene i arrangementsgruppa, Una Liv Husveg.

Lørdag

Markedet er allerede til lørdag, fra klokken 12. - 16.00 på torget ved skolen.

Una fortsetter.

– Dette er et lavkost bokmarked, med lavkost bokkafe. Og med intensjonen om at alle skal kunne delta, kjøpe mange bøker, og mat og drikke for en billig penge. Høy grad av deltagelse er viktigere enn høy fortjeneste, dette er et dugnadsprosjekt med inkluderende nærmiljøprofil.


Forfatter Christian Rene Wold skal bokbades av Kaia Storvik, tidligere sjefsredaktør i Dagsavisen. Foto: UTLÅN/SAGENE AVIS

Bokbad

Og allerede andre året, utvider de markedet med eget bokbad.

– Vi får besøk av bokaktuelle og bydelsansatte Christian Rene Wold. Han jobber som sosionom i bomiljøtjenesten i NAV Sagene, og debuterte i fjor med medieomtalte spenningsromanen Klovnejakten. En spenningsroman fra Oslos underverden. I april kommer han med oppfølgeren Spenn, forteller Una videre.

Og selve bokbaderen er Kaia Storvik, foresatt ved skolen, og tidligere sjefsredaktør i Dagsavisen.

Igjen klart for bokmarked ved Nordpolen skole, til lørdag. Foto: PRIVAT

Svelene

Videre går det rykter om at markedet har «sinnsvakt gode sveler» rett fra takken, vafler, kaker, kaffe og annet. Og ikke minst går det rykter om bokkasser fulle av mye bra litteratur i ulike genre.

LES OGSÅ:

– En liten butikk med stort hjerte for gjenbruk

Gir hverandre sitt ja i lokal perle

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...