Sagene Avis

Julemarked og nabosludring:

– De viden kjente svelene er verdt turen!

JULEMARKED: Nordpolen skole inviterer til julemarked søndag 25. november, til inntekt for skoletur Foto: Privat

På Nordpolen skoles julemarked kan du kjøpe hjemmelagde julekranser og pynt, men svelene er alene verdt turen, sier foreldrene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 18.11.2018 kl 13:35

NORDPOLEN SKOLE: Neste helg er det gode muligheter for å gjøre unna litt av julehandelen. Ungdommer og foreldre på 8. og 9. trinn ved Nordpolen skole arrangerer nemlig julemarked søndag 25. november kl 12.00-17.00.

Julemarkedet er det første av sitt slag på Nordpolen skole, og stelles i stand for å skaffe inntekter til skoletur på 10. trinn.

JULEMARKED: Julekrans Foto: Privat

Hjemmelagde produkter

Elever og foreldre har jobbet på spreng i høst, både hjemme og i felles juleverksted, for å kunne by på et spennende utvalg av hjemmelagde produkter av høy kvalitet og flott design, forteller foreldrene ved 8. trinn.

– Vi kan blant annet by på vakre julekranser, strikke- og hekleprodukter, ulik julepynt og ting til å henge på treet. Det blir også julegodis og annet spiselig.


JULEMARKED: Snøkrystall Foto: Privat

Serverer de «viden kjente» svelene

Etter julehandelen kan det være godt å sette seg ned i kaféen. Der kan man kjøpe kaker, vafler, samosa og sveler.

– Vi byr på 2005-kullets viden kjente og utrolig gode sveler. Det er verdt å ta turen bare for dem og for å ta del i hyggelig nabosludring over kaffekoppene, før julen bryter ordentlig løs.

Det blir mulig å betale med kontanter og Vipps på markedet. Inngang til markedet er i øvre skolegård, informerer foreldrene.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et hyggelig julemarked!


JULEMARKED: Hjemmelagde potteskjulere Foto: Privat

JULEMARKED: Hjemmelaget pynt Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...