Sagene Avis

Gatesangerne spiller i stua di:

«Den beste medisinen mot sosial isolasjon!»

SPILLER KONSERT: Torsdag kan du «bli med» på konsert igjen! Foto: Ad Libitum

«Banjo-Kari» og de andre i Gatesangerne tar med seg liv og røre inn i bydelen, torsdag 12. november.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.11.2020 kl 10:31

SAGENE: Med de nye koronarestriksjonene i Oslo, er det ikke mange muligheter for å oppleve kulturarrangementer.

Men torsdag 12. november er kan du få en liten smak av «normal hverdag.» Da spiller «Gatesangerne» Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Steinar Ofsdal og Kjetil Skaslien i Sagene samfunnshus, og publikum kan følge med fra sin egen stue.

«Velkommen til rariteter og musikalske godterier - den beste medisinen mot sosial isolasjon!» står det på arrangementets Facebook-side, hvor du kan se konserten.

Gatesangerne tar med seg kjente viser og ekte bakgårdstemning, og strømmer direkte fra klokken 18.00.

– Flott å kunne tilby vise-underholdning

– Det er jo rare tider, men siden vi har fått anledning til å strømme en konsert fra Sagene samfunnshus i morgen, så er det jo flott å kunne tilby litt vise-underholdning til dem som er interessert, sier Kari Svendsen til Sagene Avis.


Gatesangerne er jo en gruppe som har eksistert siden 1989, fortsetter hun:

– Vi driver med viser av eldre materiale, revyviser, skillingsviser, Lillebjørn, Prøysen, Sandbeck, krydra med mye musikalsk moro, Steinars fantastiske fløytespill, Skasliens ekvilibristiske trekkspill, Klevstrands flotte sang og gitarspill og undertegnedes banjospill og tolkninger av herlige gamle revyviser.

Følg med!

Siden de også er glade i Oslo-relatert stoff, blir det noe Rudolf Nilsen fra plata På Stengrunn (1973).

Svendsen lister opp noen av sangene vi kan få høre: Solskinn og Sang, Bare døtt på!, Operasangeren, og Tanta til Beate.

– Så skjer det jo ofte at noe blir tatt på sparket, så vi får bare følge med!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...