Sagene Avis

Håper folk kan sitte her i sommer:

– Et ypperlig område for uteservering

Daglig leder i Den Andre Cafeen, Evita Sørensen Molvik, forteller området er ypperlig for uteservering. Foto: Cecilie Sunde Lien

Sommeren 2020 fikk Det Andre Teatret en midlertidig bevilling for uteområdet. Nå har bevillingen blitt permanent.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

LILLEBORG: Etter et enstemmig vedtak fra Sagene bydelsutvalg og søknad til Næringsetaten får Det Andre Teatret utvide utearealene.

Daglig leder for Den Andre Cafeen Evita Sørensen Molvik forteller det tok litt over en måned å få bevillingen godkjent.

Søknaden ble godkjent under forutsetning av at kun egen halvdel av terrassen benyttes til formålet. I tillegg til at serveringsvirksomheten ikke blir til hinder for passasje eller bruk av arkitektkontorets del av terrassen.

– Responsen fra i fjor var veldig bra. Det er et ypperlig område for uteservering, sier Molvik.

Molvik forteller fjoråret bød på noe lavere inntekt og at teatret ikke tok seg råd til å kjøpe inn parasoller. Uteplassen ble dermed kun brukt de dagene det var fint vær.


– Det eneste som er dumt er at området er litt skjult og at ingen naturlig passerer forbi. Plassen hadde nok tiltrukket seg mange folk.

– Vi håper det er et koselig sted som gjør at folk har lyst til å sitte litt lengre ute om sommeren når det er fint vær.

Det Andre Teatret får kun benytte egen halvdel av terassen. Foto: Cecilie Sunde Lien

Vil skape aktivitet

Det er vanskelig å si når Det Andre Teatret får åpne igjen, men de håper å ha en forsiktig start i juni.

– Vi gjør alt vi kan for å forberede oss og gjøre klart til vi får en startdato, sier Molvik.


Teatret er forberedt på, og har erfaring med, å kaste seg rundt og inn i nye ting.

– Det er usikkert hvilken rekkefølge vi kommer til å gjør ting i. Det kommer an på hva det blir mulighet for å åpne for først. Om det blir mulig å åpne for forestillinger i første rekke, gjør vi det før vi kan åpne baren. Om det blir aktuelt å kun åpne baren gjør vi kanskje det, sier Molvik.

Molvik sier de følger med på alle muligheter til å gjøre ting, ikke bare for inntektens del, men også for å skape aktivitet.

– Det er mange som savner å ha noe å gå til og gjøre, i hvert fall hvis jeg skal snakke for oss som jobber i baren. Det gjelder ikke bare for inntekt-biten, men også det å være en del av noe.

Molvik tror uteområdet vil ha en positiv virkning. Foto: Cecilie Sunde Lien

Sommeren hos Det Andre Teatret

Det Andre Teatret planlegger å gjøre det de vanligvis gjør på sommeren – Sommerimpro.

– Før korona pleide vi å spille Sommerimpro inne i kafeen for å lage en sommerlig stemning. Siden vi nå har plass til færre spiller vi heller inne i salen.

Sommerimpro spilles fra onsdag til lørdag. Så lenge det er lovlig kommer baren til å holde åpen i forkant, underveis og i etterkant av forestillingen.

Til høsten kommer det et program med flere forskjellige forestillinger.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...