Sagene Avis

Gladmelding fra Voldsløkka:

– Det er bare å komme seg ut i friskluft og nyte deilig vintervær!

Nå er det bare å snøre på seg skøytene! Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

– Gode nyheter til alle som vil gå på skøyter!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

VOLDSLØKKA: Nå blir det igjen mulig for alle å gå på skøyter på Voldsløkka, meldes det på kunstisbanens Facebook-side.

Banen har vært stengt siden lørdag, etter nye tiltak som skal gjelde til og med 31. januar.

– Dagens gladmelding kom fra Oslo kommune, Voldsløkka kunstisbane åpner igjen for publikum! Og siden idretten er stengt ned blir det mye tid på isen, skrives det på Facebook.

Åpningstidene er som følger:

Tirsdag - fredag klokken 11:00-13:30
Tirsdag - fredag klokken 18:00-22:00
Lørdag klokken 11:00-18:00
Søndag klokken 11:00-18:00


Det er bare på fredag kveld det tillates kølle og puck/ball på skøytebanen.

Det er åpent for barnehager/skoler og for egenorganisert aktivitet alene eller sammen med den enkeltes husstand/kohort eller nærkontakt. Det skal holdes to meters avstand til andre husstander/kohorter, informeres det.

– Alle brukere er personlig ansvarlig for å følge disse retningslinjene. Opplever vi at reglene ikke overholdes, vil vi stenge anlegget. Vi åpner gjerdet ved siden av klubbhuset, du trenger ikke å registrere ditt besøk.

Utlån av skøyter er fremdeles stengt. Sagene IF kommer til å ha egne trivselsvakter som vil følge med på at du har det bra og minne alle på å holde avstand.

– Det er spådd flott vær hele uken, det er bare å komme seg ut i friskluft og nyte deilig vintervær! Velkommen til Voldsløkka, kos deg, dagen er din! står det på Facebook.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...