Sagene Avis

Biskopen er på besøk:

- Det er den mest kortreiste Kristus vi har delt ut

BISPEVISITAS: Sokneprest i Sagene og Iladalen menighet, Knut Rygh, sammen med biskop Kari Veiteberg. Foto: Janina Lauritsen

Biskopen åpnet besøket i bydel Sagene med en utendørs gudstjeneste.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ILADALEN: Tirsdag 22. oktober ble bispevisitasen på Sagene åpnet med gudstjeneste for stab med flere, i klosterhagen til Ila kirke.

- Jeg skal være høyt og lavt i bydelen, sier biskopen i Oslo, Kari Veiteberg, til Sagene Avis. Hun skal være med på forskjellige arrangementer i bydelen, til og med søndag 27. oktober.

Men først startet altså visitasen med å feire nattverd utenfor Ila kirke. Her ble det spist brød laget av mirakelkorn, fra kirkens egen klosterhage.

- Det er den mest kortreiste Kristus vi har delt ut. Det er sterkt, og det er mye teologi i det, sier sokneprest i Sagene og Iladalen menighet, Knut Rygh.

Biskopen kommer på besøk i hver menighet/sogn minst hver åttende år. Biskopen skal, i tillegg til å ha gudstjeneste, besøke skole, bydelsadministrasjon, bo- og rehabiliteringssenter og mye mer.


Her kan du se det offisielle programmet, med de ulike arrangementene alle kan være med på.

Fredag 25. oktober kan også du få smake mat fra Ila kirkes klosterhage. Da er det nemlig nabolagsmiddag i Ila kirkes menighetssal klokken 17.00, etter en byvandring med både lokalhistoriker Gro Røde og biskopen. Les mer om dette her.

KLOSTERHAGEN: Biskopen i Oslo, Kari Veiteberg, holdt gudstjeneste i Ila kirkes klosterhage. Foto: Janina Lauritsen

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...