Sagene Avis

Det er loppetid!

Har du kanskje noen lopper som noen andre har lyst på? Foto: PRIVAT/ILLUSTRASJON

– Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilder og bidrar til vedlikehold og innkjøp av instrumenter, honorar til dirigenter og instruktører, de flotte blå uniformene og mye mer, forteller Mari Torset i loppekomiteen ved Lilleborg skole.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2017 kl 08:33

SAGENE: Det er loppetid. Lilleborg skoles musikkorps, arrangerer loppemarked førstkommende lørdag og søndag til inntekt for korpset.

– Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilder og bidrar til vedlikehold og innkjøp av instrumenter, honorar til dirigenter og instruktører, de flotte blå uniformene og mye mer. Derfor lager vi hver høst og vår, et velorganisert og godt loppemarked folk kommer tilbake til år etter år, ifølge Mari Torset fra loppekomiteen.

Loppemarkedets åpningstider er lørdag 16.09 klokken 11-16 og søndag 17.09 klokken 12-16.

Ønsker lopper

De tar i mot lopper i skolegården torsdag og fredag etter klokken 18, også henter de lopper i gårdene rundt Torshovparken fredag 15. september.

På loppemarkedet vil det være avdelinger for møbler og interiør, bøker/dvd/cd, sportsutstyr, klær og sko, leker, kjøkken og interiør, elektrisk utstyr og finere lopper - vintage, samleobjekter.


– I tillegg har vi hyggelig kafe med fantastiske kaker, grill med pølser og burgere, sukkerspinn og popkorn, forteller Torset.

Om skolekorpset

Lilleborg skoles musikkorps ble stiftet i 1931 og har i dag rundt 70 musikanter fra 7 til 15 år fordelt på aspirantkorps, juniorkorps og hovedkorps.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...