ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Det er loppetid!

Har du kanskje noen lopper som noen andre har lyst på? Foto: PRIVAT/ILLUSTRASJON

– Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilder og bidrar til vedlikehold og innkjøp av instrumenter, honorar til dirigenter og instruktører, de flotte blå uniformene og mye mer, forteller Mari Torset i loppekomiteen ved Lilleborg skole.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2017 kl 08:33

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Det er loppetid. Lilleborg skoles musikkorps, arrangerer loppemarked førstkommende lørdag og søndag til inntekt for korpset.

– Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilder og bidrar til vedlikehold og innkjøp av instrumenter, honorar til dirigenter og instruktører, de flotte blå uniformene og mye mer. Derfor lager vi hver høst og vår, et velorganisert og godt loppemarked folk kommer tilbake til år etter år, ifølge Mari Torset fra loppekomiteen.

Loppemarkedets åpningstider er lørdag 16.09 klokken 11-16 og søndag 17.09 klokken 12-16.

Ønsker lopper

De tar i mot lopper i skolegården torsdag og fredag etter klokken 18, også henter de lopper i gårdene rundt Torshovparken fredag 15. september.

På loppemarkedet vil det være avdelinger for møbler og interiør, bøker/dvd/cd, sportsutstyr, klær og sko, leker, kjøkken og interiør, elektrisk utstyr og finere lopper - vintage, samleobjekter.

ANNONSE

– I tillegg har vi hyggelig kafe med fantastiske kaker, grill med pølser og burgere, sukkerspinn og popkorn, forteller Torset.

Om skolekorpset

Lilleborg skoles musikkorps ble stiftet i 1931 og har i dag rundt 70 musikanter fra 7 til 15 år fordelt på aspirantkorps, juniorkorps og hovedkorps.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE