Sagene Avis

– Det har siden i vinter luktet stramt av gammel urin

Reisende mener det har vært utrivelig ved Sinsen t-banestasjon den siste tiden på grunn av dårlig renhold. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Forteller kollektivreisende, og fortsetter: – Politikerne vil at vi skal reise kollektivt. Men da må de sørge for at stasjonene der mange mennesker ferdes hver dag ikke framstår som motbydelige.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SINSEN: – Jeg har i mange måneder prøvd å få de som har ansvar for renhold på Sinsen t-banestasjon til å gjennomføre renhold og spyling. Jeg har hatt kontakt med en lang rekke mennesker og alle har lovet at dette skal bli gjort, skriver mennen i et Facebook-innlegg til Ruter.

Han fortsetter:

– Ingenting har skjedd. Det har siden i vinter luktet stramt av gammel urin. Politikerne vil at vi skal reise kollektivt. Men da må de sørge for at stasjonene der mange hundre mennesker ferdes hver dag ikke framstår som motbydelige.

Sinsen t-banestasjon. Foto: PRIVAT

Trapper opp

Lokalavisa har vært i kontakt med Sporveien, som nå vil trappe opp renholdet:


– Rengjøringen av Sinsen t-banestasjon er nå trappet opp til ukentlig feiing og spyling. Vekterpatruljene våre arbeider primært i sentrum, men har også stikkprøveturer på de ytre strekkene – der naturligvis t-baneringen inngår, ifølge kommunikasjonsansvarlig Jan Rustad i Sporveien.

– Sporveien ønsker naturligvis at våre stasjoner skal fremstå innbydende, og vi kan vel alle erkjenne at renholdet møter ekstra utfordringer på Sinsen. Uten at vi kan påta oss oppgaver som naturlig hører inn under politiet av den grunn, sier Rustad, uten å kommentere nærmere om dette.

Lokalavisa har flere ganger skrevet om tilreisende bostedsløse romfolk, som holder til under Sinsenbrua, noe som har pågått i flere år. Her kan du lese tidligere sak i Nordre Aker Budstikke.

Eventuelt andre tiltak

– Vi vurderer situasjonen fortløpende, og i første omgang ønsker vi å se om hyppigere renhold har den effekten vi alle ønsker oss – før vi eventuelt må vurdere andre tiltak, avslutter Rustad.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...