ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Det har siden i vinter luktet stramt av gammel urin

Reisende mener det har vært utrivelig ved Sinsen t-banestasjon den siste tiden på grunn av dårlig renhold. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Forteller kollektivreisende, og fortsetter: – Politikerne vil at vi skal reise kollektivt. Men da må de sørge for at stasjonene der mange mennesker ferdes hver dag ikke framstår som motbydelige.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SINSEN: – Jeg har i mange måneder prøvd å få de som har ansvar for renhold på Sinsen t-banestasjon til å gjennomføre renhold og spyling. Jeg har hatt kontakt med en lang rekke mennesker og alle har lovet at dette skal bli gjort, skriver mennen i et Facebook-innlegg til Ruter.

Han fortsetter:

– Ingenting har skjedd. Det har siden i vinter luktet stramt av gammel urin. Politikerne vil at vi skal reise kollektivt. Men da må de sørge for at stasjonene der mange hundre mennesker ferdes hver dag ikke framstår som motbydelige.

Sinsen t-banestasjon. Foto: PRIVAT

Trapper opp

Lokalavisa har vært i kontakt med Sporveien, som nå vil trappe opp renholdet:

ANNONSE

– Rengjøringen av Sinsen t-banestasjon er nå trappet opp til ukentlig feiing og spyling. Vekterpatruljene våre arbeider primært i sentrum, men har også stikkprøveturer på de ytre strekkene – der naturligvis t-baneringen inngår, ifølge kommunikasjonsansvarlig Jan Rustad i Sporveien.

– Sporveien ønsker naturligvis at våre stasjoner skal fremstå innbydende, og vi kan vel alle erkjenne at renholdet møter ekstra utfordringer på Sinsen. Uten at vi kan påta oss oppgaver som naturlig hører inn under politiet av den grunn, sier Rustad, uten å kommentere nærmere om dette.

Lokalavisa har flere ganger skrevet om tilreisende bostedsløse romfolk, som holder til under Sinsenbrua, noe som har pågått i flere år. Her kan du lese tidligere sak i Nordre Aker Budstikke.

Eventuelt andre tiltak

– Vi vurderer situasjonen fortløpende, og i første omgang ønsker vi å se om hyppigere renhold har den effekten vi alle ønsker oss – før vi eventuelt må vurdere andre tiltak, avslutter Rustad.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE