ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Sesongåpningen er utsatt:

– Det hviler tydeligvis en forbannelse over banen vår

PROBLEMER: Her skulle det ha vært is til sesongåpning 1. november. Det skjer ikke, da det nok en gang er problemer med anlegget. Foto: Janina Lauritsen

Kunstisbanen skulle åpnet for sesongen 1. november, men igjen er det problemer med anlegget. «Banen har siden den ble bygget vært feilkonstruert, det har vår driftsleder påpekt fra dag en.»

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2020 kl 00:02

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: Det nærmer seg den planlagte sesongåpningen på Voldsløkka, men det er igjen problemer med kunstisbanen.

«Det hviler tydeligvis en forbannelse over denne banen vår. Vi blir forsinket i år også. Banen har siden den ble bygget vært feilkonstruert, det har vår driftsleder påpekt fra dag en etter at han tok jobben.» står det på Facebook-siden Voldsløkka Landhockey- og kunstisbane.

Etter problemene med banen i fjor, ble den bygget om i sommer:

Videre skrives det at allerede etter tre år har alle rør i maskinrommet rustet i stykker.

«Når man vet at det sirkulerer 120 tusen liter saltlake gjennom alle systemer, burde nok entreprenøren visst at dette ville hatt en viss påvirkning på rørene … Dette ble oppdaget i august. Det skulle jo ha tatt seg ut om man hadde begynt å gjøre en jobb da. Samme uken som kjøleanlegget skulle ha blitt startet opp begynte arbeidene med å bytte rørene. Alle andre baner i Oslo er godt i gang med islegging. På Voldsløkka er ikke kjøleanlegget startet enda.»

ANNONSE

Sagene IFs driftsavdeling vil jobbe døgnet rundt når kjøleanlegget settes på, for å få alle på isen fortest mulig, står det også på Facebook.

Sagene Avis har fått bekreftet problemene av Sagene IFs styreleder Einar Eriksen, som ellers viser til daglig leder Vikebe Thiblin. Vi har foreløpig ikke fått tak Thiblin, men vi oppdaterer saken så fort vi har mer informasjon.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE