Sagene Avis

Sesongåpningen er utsatt:

– Det hviler tydeligvis en forbannelse over banen vår

PROBLEMER: Her skulle det ha vært is til sesongåpning 1. november. Det skjer ikke, da det nok en gang er problemer med anlegget. Foto: Janina Lauritsen

Kunstisbanen skulle åpnet for sesongen 1. november, men igjen er det problemer med anlegget. «Banen har siden den ble bygget vært feilkonstruert, det har vår driftsleder påpekt fra dag en.»

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2020 kl 00:02

VOLDSLØKKA: Det nærmer seg den planlagte sesongåpningen på Voldsløkka, men det er igjen problemer med kunstisbanen.

«Det hviler tydeligvis en forbannelse over denne banen vår. Vi blir forsinket i år også. Banen har siden den ble bygget vært feilkonstruert, det har vår driftsleder påpekt fra dag en etter at han tok jobben.» står det på Facebook-siden Voldsløkka Landhockey- og kunstisbane.

Etter problemene med banen i fjor, ble den bygget om i sommer:

Videre skrives det at allerede etter tre år har alle rør i maskinrommet rustet i stykker.

«Når man vet at det sirkulerer 120 tusen liter saltlake gjennom alle systemer, burde nok entreprenøren visst at dette ville hatt en viss påvirkning på rørene … Dette ble oppdaget i august. Det skulle jo ha tatt seg ut om man hadde begynt å gjøre en jobb da. Samme uken som kjøleanlegget skulle ha blitt startet opp begynte arbeidene med å bytte rørene. Alle andre baner i Oslo er godt i gang med islegging. På Voldsløkka er ikke kjøleanlegget startet enda.»


Sagene IFs driftsavdeling vil jobbe døgnet rundt når kjøleanlegget settes på, for å få alle på isen fortest mulig, står det også på Facebook.

Sagene Avis har fått bekreftet problemene av Sagene IFs styreleder Einar Eriksen, som ellers viser til daglig leder Vikebe Thiblin. Vi har foreløpig ikke fått tak Thiblin, men vi oppdaterer saken så fort vi har mer informasjon.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...