ANNONSE

Skeid - Vålerenga i NM:

Det kan bli folksomt på Nordre Åsen i kveld

Alt ligger til rette for en skikkelig cupkveld på Nordre Åsen, onsdag. Foto: ARKIV SAGENE AVIS

Det er allerede forhåndssolgt mange billetter, været ser strålende ut, og trener Tom Nordlie mener alt er mulig i enkeltkamper.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2018 kl 08:52

ANNONSE

NORDRE ÅSEN: Et skikkelig østkantoppgjør i cupens tredje runde når Skeid møter Vålerenga på hjemmebane onsdag kveld.

LES OGSÅ: Sa-sa-sa cupbomba smalt på Nordre Åsen

Slo Vålerenga ut av cupen i 2003

– Den mest minneverdige kampen mellom Skeid og VIF i nyere tid ble spilt i 2003. I kvartfinalen knuste Skeid hjemmelaget Vålerenga 3-1 på Ullevaal stadion. Espen Grina, Tom Erik Breive og Daniel Braaten scoret Skeids mål i kampen. Det året ble det til slutt stopp i semifinalen for Skeid, med 2-1-tap for Rosenborg på Lerkendal, skriver klubben i en pressemelding.

– 2. divisjon har blitt bedre

– Normalt går Vålerenga videre, men 2. divisjon har blitt mye bedre. I enkeltkamper er alt mulig. Vi har planer om å ofre oss for å vinne, men jeg vet at dette blir en noen annerledes kamp enn mot Sandefjord, uttalte Skeid-trener Tom Nordlie til NRK.

Over 3000 billetter er lagt ut for salg, og tirsdag kveld var over halvparten solgt. Det ventes derfor køer utenfor når portene åpner klokken 17.15.

– Da vil et fanzone-området være åpent på øvre bane, med diverse aktiviteter for store og små, og med salg av mat og drikke og utdeling av effekter, frem til kampstart klokken 19.15, inviterer klubben.

LES OGSÅ:

Nøkkelord