ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Dinosaurene kommer til Storo amfi

UTEKINO: Over 800 vil se Jurassic Park ute i høstmørket i september Foto: Wikimedia Commons/Mariomassone

Folket har talt, det blir visning av Jurassic Park på utekinoen i Storo amfi til høsten.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: Fredag 6. september spenner Odeon opp lerretet langs veggen av Storobuen, der restaurantene Sumo og Pink Fish holder til. Storo Amfi, den nye uteplassen mellom kinoen, hotellet og restaurantene rigges til «kinosal.»

Det er Storo Storsenter, Odeon, Thon Hotel Storo, og restaurantene Sumo, Johnny Rockets og nyåpnede Los Tacos som inviterer til filmkveld. De plukket ut fire alternative filmer som kunne vises denne kvelden, og etter å ha fått inn nesten 2600 stemmer i avstemningen stakk Jurassic Park ganske overlegent av med seieren.

– En bra start på høsten

Senterleder for ODEON Oslo, Terje Gangås, ser frem til utekino.

– Det er moro å se så stor variasjon i stemmeavgivningen. Jeg tror det blir bra med Jurassic Park, det er jo en eventyrlig familiefilm, sier han.

Jurassic Park fikk 867 stemmer, Mamma Mia! fikk 622, Dirty Dancing 595 og Frihetens Regn fikk 494. Det ble totalt 2578 stemmer.

ANNONSE

– Det er jo fellesferie, så dette er spennende tall. Det viser at det er interesse for utekino. Og det er jo gratis! Dette blir nok en bra start på høsten, vi skal i hvert fall sørge for god stemning og mat.

Utekinoen arrangeres i starten av september, for å sikre at kvelden blir mørk nok. Samtidig er det lov å håpe på at det fortsatt vil oppleves godt og sommervarmt. Filmvisningen er gratis og åpen for alle.

– Ta med sitteunderlag. Vi håper vi blir heldige med været, slik at folk vil kose seg med mat og drikke på uteserveringene før filmen, sa senterdirektør på Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, da avstemmingen åpnet.

Se traileren her

Og for dem som fortsatt ikke har fått med seg Steven Spielbergs klassiker fra 1993:

Jurassic Park er en science fiction-thriller og eventyrfilm som handler om en fornøyelsespark på en øde øy, hvor en eksentrisk forsker i all hemmelighet har klart å gjenskape dinosaurer. Et kraftig strømbrudd setter fornøyelsesparken ut av spill, de klonede dinosaurene går amok og bryter innhegningene, og gjestene i parken står midt i katastrofen.

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE