Sagene Avis

Disse barnehagene er foreldrene mest fornøyde med

FORELDREUNDERSØKELSE: Her kan du se resultatene fra bydelens barnehager. Bildet er tatt tidligere i Ragnas Hage, som er blant bydelens barnehager som scorer høyest på tilfredshet. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Ingen av bydel Sagenes barnehager får toppscore i tilfredshet, men gjennomsnittet er høyere enn Oslo-snittet. Her kan du se resultatene fra din barnehage!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2020 kl 19:35

OSLO: Foreldreundersøkelsen, i regi av Utdanningsdirektoratet, er en frivillig undersøkelse for barnehagene. Undersøkelsesperioden er fra 1. november til 20. desember.

For 2019-undersøkelsen, som nå ligger tilgjengelig på Utdanningsdirektoratets nettside, går det frem at 3067 av 5152 ordinære barnehager har deltatt. Av disse er 1640 private og 1427 kommunale. 173.794 foreldre har mottatt undersøkelsen. Dette representerer 64 prosent av barn som går i barnehage.

Andelen av de inviterte foreldre som har svart er på 72 prosent, og barnehager fra 262 kommuner har deltatt, går det videre frem av undersøkelsen.

Hovedfunnene for hele landet oppsummeres slik:

93 prosent av foreldre er svært eller ganske fornøyde med barnehagen totalt sett. Foreldre er spesielt fornøyde med barnets trivsel og trygghet på personalet i barnehagen. 1 av 10 foreldre er misfornøyde med mattilbudet i barnehagen. Nær 2 av 10 foreldre er misfornøyde med bemanningstettheten, det er på nivå med 2018. Foreldre med barn i små barnehager er i litt større grad fornøyde enn de som har barn i store barnehager.

Over Oslo-snittet

På spørsmålet «Totalt sett, hvor fornøyd eller misfornøyd er du med din barnehage» scorer bydel Sagene-barnehagene i gjennomsnitt 4,5 av 5 poeng. Oslosnittet er 4,4:

 • Nordre Aker - 4,6
 • Ullern - 4,5
 • Vestre Aker - 4,5
 • Østensjø - 4,5
 • Nordstrand - 4,5
 • Sagene - 4,5
 • Frogner - 4,5
 • St. Hanshaugen - 4,5
 • Bjerke - 4,4
 • Gamle Oslo - 4,4
 • Søndre Nordstrand - 4,4
 • Alna - 4,3
 • Grorud - 4,3
 • Grünerløkka - 4,3
 • Stovner - 4,3

Slik svarer Sagene-foreldrene på spørsmålene, sammenliknet med Oslo-snittet:

Disse får høyest poengsum i bydelen

De kommunale og de private barnehagene i bydel Sagene scorer i gjennomsnitt likt på tilfredshet, begge driftsformer får 4,5 av 5 poeng.

Ingen av bydelens barnehager får full pott i tilfredshet, men de kommunale barnehagene Askeladden, Dronning Louises barnehage, Maridalsveien barnehage og Riflegata barnehage, og private Ragnas Hage, som får 4,8 av 5 poeng.

I 2018 skrev vi om Ragnas Hage, som var 1 av 203 barnehager som fikk 4,9 eller 5 poeng i tilfredshet. De var den eneste fra bydel Sagene som var med på denne lista. Les mer om dette her.

Her kan du se alle resultatene fra bydel Sagene-barnehagene (trykk på tabellene for større versjoner).

Kommunale barnehager i bydel Sagene

Private barnehager i bydel Sagene

Du kan se resultater for alle barnehager i landet, som har deltatt, på Utdanningsdirektoratets nettsider.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...