ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Disse jentene har det søteste ønsket for parken

Elise, Nike og Leonie vil gjøre noe veldig hyggelig med den gamle barnehagen i Iladalen. Foto: Privat

Nike (9), Elise (10) og Leonie (7) har det som må være årets, så langt, hyggeligste idé.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2020 kl 12:42

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

ILADALEN: Bydel Sagene har søkt om midler til å gjøre om Iladalens nedlagte barnepark til Iladalen parkøkologisk senter, for å skape en attraktiv møteplass med grønn praksis.

Enhet for kultur og nærmiljø i Bydel Sagene vil skape en attraktiv møteplass med grønn praksis på tvers av generasjonene. Det aktuelle prosjektarealet omfatter den tidligere barneparken, som har stått ubenyttet i mange år, og utearealet rundt dette, som er ca. 1000 kvadratmeter. Naboene har også fått bli med på idémøter.

Vil hjelpe dem som mistet jobben

Nå har Nike (9), Elise (10) og Leonie (7) kommet med et veldig hyggelig forslag:

– Vi ønsker at den lille, gamle utebarnehagen i Iladalen skal bli en iskrembar som kan være åpen om sommeren. Og de som har mista jobben på grunn av covid-19 kan jobbe der, sier de til Sagene Avis.

Sagene Avis måtte selvsagt høre med park- og nærmiljøkonsulent i Bydel Sagene, Mads B. Nakkerud, om hva han tenker om om jentenes fine forslag.

ANNONSE

– Takk for varmende initiativ! Det er en vrien utfordring å svare positivt på denne. For det er jo flott at de har omtanke for dem som har mista jobben, og dessuten at de tenker kreativt på bruk av Iladalen-huset. Men det huset blir nok ikke klart før i 2021 – det er dessverre lenge å vente for dem som trenger jobb.

Takker for omtanken

Han kommer med en ny idé som kanskje kan brukes:

– Trillende iskremsalg fra el-sykler? Da kan flere parker og plasser betjenes i løpet av noen timer, sier han og legger til:

– Vi leverer ideen videre til dem som trenger jobb til sommeren. Stor takk til jentene for omtanke og for å sette ballen i spill!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE