Sagene Avis

Du vil ikke tro hvor langt 2,7 millioner kan strekke til

PENGESTØTTE: Bydelspolitikerne vil blant annet sette av 200.000 kroner til dyreeiere i bydelen som ikke har råd til å dekke veterinærbesøkene selv. Bydelsutvalgsleder Helge Stoltenberg besøkte Caroline Holtet på Anicura Grünerløkka for inspirasjon. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Bydelsdirektøren la frem et stramt budsjett for 2019, men bydelspolitikerne fortsetter å dele ut penger.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.12.2018 kl 17:04

BYDEL SAGENE: Bydelsdirektørens budsjettforslag for 2019 ble lagt frem fredag 23. november.

– Vi har et omstillingsbehov på 35 millioner kroner. Det vi legger frem for behandling nå er et stramt budsjett med store krav til omstilling som gir økonomiske besparelser. Budsjettet har en høy, men akseptabel, risiko. Det blir sånn, vi skal bruke halvannen milliard på gode tjenester. Da er det klart det blir krevende situasjoner, sa bydelsdirektør Morten Sanden til lokalavisa i november.

Her kan du se hele forslaget (ekstern side)

Torsdag 13. desember behandles bydelsdirektørens forslag til budsjett 2019, i bydelsutvalgsmøtet i Sagene samfunnshus klokken 18.30. Allerede har det blitt flertall for å gjøre flere omprioriteringer i budsjettet.

I budsjettforhandlingene mellom Arbeiderpartiet, SV, MDG og Rødt, kom de med følgende forslag til å dele ut midler, som ble vedtatt i Helse- og mestringskomiteen, Kultur-, velferd-, oppvekst- og familiekomitéen og i Miljø- og byutviklingskomitéen:

Påplussingene som er vedtatt i komiteene dekkes inn ved hjelp av forliket i bystyret som gir Bydel Sagene 2.700.000 kroner.

Bydelsdirektør Morten Sanden har fullmakt til å sette opp endelig budsjett i henhold til bydelsutvalgets vedtak.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...